Populære sporter
All sport
Vis alt

Får kritikk for spillestilen fra egen spiller

Stian Thelen

Publisert 01/11/2017 klokken 16:44 GMT+1

Edwin Gyasi er tydelig på hva som er gått galt i Aalesund og er misfornøyd med måten laget spiller fotball på.

Trond Fredriksen

Foto: Scanpix

Edwin Gyasi er kritisk til Aalesunds spillestil og etterlyser en mer spillende stil i intervju med Sunnmørsposten. Den omstridte spilleren som flere ganger denne sesongen er blitt nektet i å trene med klubben og ble i tillegg bøtelagt av klubben i september.
Aalesund ligger på direkte nedrykk med tre runder igjen å spille. Det overrasker nederlenderen som mener laget er for godt til å rykke ned, men er også tydelig på hva som har godt galt og er skuffet med måten laget opptrer på banen.
– Vi må spille mer fotball, ikke bare sparke den opp og håpe på det beste. Vi vant kamper tidligere fordi vi dominerte dem og tok tak selv. Vi holdt ballen på bakken og hadde et klart spill. Det er det vi er gode til og bygd for, sier han til Sunnmørsposten.
  • Se Aalesund – Rosenborg på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag klokken 20.00

Ordknapp Fredriksen

Hvilken tallkombinasjon som settes opp i taktikken mener han ikke betyr så mye.
– Det handler om fotballen vi spiller. Det er så enkelt som at vi må sende ballen fra spiller a til b, ikke at ballen skal slås mye høyt opp i luften, sier Gyasi.
Trener Trond Fredriksen vil ikke uttale seg så mye om kritikken fra egen spiller.
– Vi skaper de største sjansen når vi kommer oss gjennom på kantene, og når vi får til kontringsspillet. Spillertypene vi har passer best til slikt spill. Men når vi ikke får fram de tingene som vi ønsker i kampene, så blir vi tvunget til å prøve andre løsninger, forteller Fredriksen til Sunnmørsposten.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Lillestrøm ydmyket Aalesund

– Et race mellom Sogndal og Aalesund

I et lengre intervju med Eurosport.no tirsdag slo Fredriksen tilbake mot kritikerne som mener Aalesund nå har rykket ned fra Eliteserien. Laget møter Rosenborg søndag på hjemmebane før turen går til Sarpsborg 08 mens Strømsgodset kommer på besøk i siste serierunde. To poeng er det opp til Sogndal på kvalifiseringsplass.
– Det er ni poeng å kjempe om igjen, men akkurat nå er det et race mellom Sogndal og Aalesund der Sogndal leder når det gjenstår 300 meter, sa Fredriksen.
– Muligheten er der selv om alle er nådeløse mot oss. Vi må bygge de små glimtene av positive ting som var mot LSK må vi bygge enda sterkere. Slik er det i motgang. Det er små detaljer som kan være med å snu det til medgang. Det må vi gripe fatt i selv om det kanskje høres idiotisk ut for alle andre, sa han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame