BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
– Det har vært en bra sesong, men en skuffende avslutning. Vi må prøve å heve oss litt i den siste kampen og få en bra opplevelse, sier Steffen Lie Skålevik til Eurosport.no.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
14 TIMER SIDEN
Etter 1-3 i Kristiansund ble Brann dyttet ned fra sølvplassen av Molde. Rødtrøyene er derfor helt avhengig av at Sandefjord plukker poeng fra Molde i siste serierunde og at de selv slår Odd hjemme for å ta sølv. Branns spiss vil gjøre alt for å sikre sølvet førstkommende lørdag.
– Når det ikke ble gull har man lyst på sølv. Vi gjør alt vi kan for å vinne den siste kampen. Vi må bare håpe på at Molde går på en smell. Vi får bare ha fokus på oss selv og prøve å vinne. Så får vi se om det blir sølv eller bronse, sier Skålevik.
Peter Orry Larsen mener det ikke har vært en negativ sesong, selv om det skulle ende med bronse. Nå maner han lagkompisene til å gjøre jobben selv i siste serierunde.
– Det er klart det er motiverende å spille for sølv. Hadde du sagt før sesongen at vi skal spille om sølv i siste seriekamp, hadde det vært veldig godt. Du sitter med en liten bitter følelse når du har hatt muligheten til å vinne gull, men sett under ett er vi sikret en tredjeplass og Europa neste sesong. Det er en positiv sesong for Brann uansett, sier midtbanespilleren til Eurosport.no.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Brann spilte en sterk vårsesong og tapte ikke på de 14 første kampene. Etter det er det blitt seks tap på de 15 neste kampene. Formen har vært nedadgående i høst. Skålevik selv har ikke scoret siden 1-1 kampen mot Sandefjord og står med ni mål denne sesongen. Etter å ha vært fast inventar i førsteellveren i vårsesongen, har han vært mer inn og ut av laget i høst etter kjøpet av Daouda Bamba.
– For meg selv var det greit i starten, men så dabbet det litt av. Det er litt som med resten av laget. Alle har gjort det litt dårlig på høsten. Det ble en litt kjip avslutning på sesongen.
Rødtrøyene skal uansett ut i europacupspill, noe som gleder Brann-spissen.
– Vi skal ut i Europa. Det blir veldig kjekt.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52