Det skriver TA.
– Det stemmer at Fredrik har fått lov til å reise til Belgia, bekrefter Einar Håndlykken, daglig leder i Odd, til avisen.
De skriver videre at Zulte Waregem, som spiller i toppdivisjonen i Belgia, og Odd ikke har signert en avtale dem imellom ennå, men at klubbene skal være enige om hovedinnholdet.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Odd skal først ha avslått et bud på i underkant av tre millioner kroner, men nå skal klubben etter det TA erfarer få en totalpakke som inkluderer mellom fem og seks millioner kroner for Oldrup Jensen.
Eurosport.no vet at de økonomiske rammene som kom i det første budet ikke skal ha vært i nærheten av hva Odd forlanget, og kilder omtalte det som et skambud.

Rekdal: – Et fint steg

Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal spilte mot klubben som Molde-spiller i Europa-cupen i 1988. Zulte Waregem var faktisk interessert i å hente Rekdal, men til tross for at det aldri ble noe av, tror han en overgang for Odd-profilen vil være fornuftig.
– De har gjort det bra og vært på øvre halvdel lenge. De har også spilt i Europa flere ganger. Resultatene er omtrent det samme som Genk. Det er en bra klubb, har Rekdal sagt til Eurosport.no.
– Vil det være et steg i riktig retning for Oldrup Jensen?
– Det vil være et fint sted for en spiller som han. Den belgiske ligaen har blitt bra. Det er ikke bare Club Brugge og Anderlecht nå lenger, det er andre som har tatt innpå. Det er en tøff liga. Det er få dårlige lag som detter av. Det vil absolutt være et fint steg, mener han.
Klubben er klar for Europaligaens gruppespill i 2017/2018.
Salget til en utenlandsk klubb vil være det andre for Odd på kort tid. Nylig ble Rafik Zekhnini solgt til Fiorentina.
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22