Odd - Sogndal 2-1:
Dag-Eilev Fagermos menn luktet seier da 2-0-ledelsen fortsatt var gjeldende med 12 minutter igjen av kampen. Men Sogndal spilte med nebb og klør og klarte å bite seg fast med reduseringen da det gjenstod 11 minutter av ordinær tid.
De siste 20 minuttene av hjemmekampen mot Sogndal ble i overkant nervepirrende for Dag-Eilev Fagermo. Og det hele toppet seg da fire minutter overtid tikket over mot syv minutter. Sogndal-treneren var like lite begeistret for dommeravgjørelsene i kampen.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
– Jeg sa til Tore at han kunne få klokka mi, for den var dyr, men han påstod at han hadde en som var enda dyrere, så det var greit, forteller Fagermo, frustrert over dommeravgjørelsen på tampen av kampen, noe han ikke var alene om.
(Artikkelen fortsetter under videoen)

Null kommunikasjon

To minutter inn i de fire overtidsminuttene som var lagt til, mente Sogndal-treneren at de burde fått straffe da Espen Ruud skled inn i en takling ytterst i 16-meteren. Etter gjentatt klaging fra Eirik Bakke ble han vist på tribunen.
– Det går ikke an å ha kommunikasjon med Tore Hansen, linjedommerne eller noen ting. Jeg er misfornøyd med stort sett hele kampen, straffesituasjonen, skuespillet i boks, alt går i mot oss, forteller en fortvilet Sogndal-trener til Eurosport etter kamp, før han legger til:
– Han andre på siden sier de ingenting til, sier han og hintet til den kraftige misnøyen mot dommerne Dag-Eilev Fagermo viste da klokken tikket tre minutter over overtiden.
Odd-treneren var mildt sagt misfornøyd med at det ikke ble avblåst etter fire minutter.
– Det var dere som sa fire minutter, det er to minutter over overtiden. Kampen er over for lengst, smelte Fagermo fra seg.
Eurosports ekspertkommentator reagerer over Bakkes i intervjuet etter kamp:
– Det er heftig skyt, selvfølgelig er han kjempefrustrert. Men jeg anbefaler han å roe seg ned, se på video av kampen også etterpå være klar på hvilke situasjoner han eventuelt mener. Tore Hansen, har jeg skrytt av mange ganger i år, han har dømt fantastisk hver gang jeg har vært ute å kommentert kamper, sier Kjetil Rekdal.

Syv minutter på overtid

Allerede tre minutter ut i kampen sendte Martin Broberg vertene i ledelsen.
Før en halvtime var spilt sørget Eliteserie-debutant John Kitolano for straffe etter å ha blitt tatt inni feltet. Den satt Jone Samuelsen enkelt i mål, og det så lenge ut som at 2-0-ledelsen skulle holde helt til slutt.
Men med 11 minutter igjen av kampen reduserte Eirik Schulze, og gjestene fortsatte presset langt ut i overtidsminuttene.
I det 92. minutt skled Ruud inn i en takling på kanten av 16-meteren. Til tross for protester fra spillerne og Sogndal-treneren, ble det ikke dømt straffe.
Syv minutter på overtid ble kampen avblåst, og Odd tok med seg tre poeng etter 2-1-seieren.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26