///Aalesund - Odd 5-1:
Fem mål i sekken, null poeng og Fredrik Semb Berge utvist. Det var fasiten for Odd og Dag-Eilev Fagermo etter møtet med Aalesund på bortebane søndag kveld.
Det startet så godt der bortelaget tok tak i kampen. Men så raknet det fullstendig for bortelaget. Lars Veldwijk åpnet målkontoen før Fredrik Semb Berge scoret selvmål. Så ble sistnevnte utvist etter en duell med Veldwijk innenfor sekstenmeteren. Mostafa Abdellaoue satte straffen i mål før Veldwijk scoret to etter pause. Rafik Zekhnini stod for Odds scoring.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Saken fortsetter under videoen:

Flaut selvmål av Odd

– Det er flaut og ikke Odd verdig

Hjemmelaget fikk mye rom å boltre seg i. Etter kampen var Odd-treneren kritisk til hvordan laget fremstod og slaktet regelrett prestasjonene til egne spillere.
– Vi har et veldig erfarent og rutinert Odd-lag. Å gjøre så mange store feil da er ikke akseptabelt. Det er flaut og ikke verdig Odd. Det er langt under pari. Hadde vi hatt et ungt lag, og vi har hatt mange unge spillere i Odd, kunne jeg ha akseptert store feil fordi det er en del av læringen, men vi har ikke et ungt lag. Vi har et rutinert lag, sa Fagermo til Eurosport.
– Hvilke spillere sikter du til?
– Det er generelt. Vi har ikke sluppet inn fire mål siden før krigen. Vi tar tak i ballen og tar kommandoen i kampen, og plutselig har vi rødt kort og ligger under 0-3. Det er de situasjonene der. I andre omgang var det for mye balltap og vi blottlegger oss for mye da vi har ti mann, fortsatte Odds trener.
Saken fortsetter under videoen:

Fredrik Semb Berge blir utvist

Men selv om treneren var skuffet over egne spillere tok han seg tid til å hylle Aalesunds spiss som plaget Odd og nærmest senket bortelaget alene.
– Selv om det er forferdelig skuffende det vi gjør, må vi innrømme at han Veldwijk var god. Spissen til Aalesund slår oss omtrent alene, sa Fagermo.
Saken fortsetter under videoen:

Lars Veldwijk ydmyker Odd

– Merkelig å gå på et 1-5-tap

Odd har en dalende form og har fem kamper uten seier. To tap og tre uavgjorte. Fagermo mener problemet er mer sammensatt enn at de kan skylde på personlige feil.
– Vi har scoret altfor lite mål. Det har vært problemet frem til i dag. Vi scorer ikke mer enn ett i dag, men problemet er at vi i dag slipper inn fem og får rødt kort, forklarte Odds trener.
– Hvordan skal du snu dette?
– Det er å jobbe videre med denne gjengen. Jeg mener fortsatt at vi har et veldig godt lag. Da er det merkelig å gå på et 1-5-tap her, sa Fagermo.

Rafik Zekhnini tenner et ørlite håp

Lars Veldwijk med sitt andre

Mos setter straffesparket mot Odd

OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57