Det bekreftet både Rosenborg og Odd på sine hjemmesider. 24-åringen har signert kontrakt med Odd som binder han til gamleklubben ut 2020.
– Det føles veldig bra, jeg må takke Odd fordi det var her alt startet. Det er her jeg har fått vist meg frem som fotballspiller, noe som igjen gjorde at jeg fikk prøvd meg ute i verden. Jeg føler meg som en bedre fotballspiller og mye sterkere nå, sier 24-åringen på klubbens pressekonferanse.
Rashani debuterte for Odd i 2010, og rakk å spille 78 kamper hvor han noterte seg for 11 mål totalt, før han ble solgt til danske Brøndby i 2014. I 2016 gikk han på lån til Rosenborg, før han signerte for dem i 2017. I løpet av sin tid i Rosenborg spilte han 39 kamper og scoret fem mål. Nå gleder han seg til å returnere til Skien.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
– Jeg er utrolig glad for å være her, og jeg gleder meg til å komme i gang allerede på søndag, legger norsk-kosovoeren til.

– De er uheldige

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er fornøyd med å få den tidligere spilleren tilbake.
– Det er veldig gledelig. Først og fremst fordi han er en god spiller som vi selv har fått frem, og som kjenner Odds filosofi, sier Fagermo før han legger til:
– Han har en bra treningskultur, er tøff og er flink til å produsere mål, og det trenger vi. Han er med på å skape større og flere sjanser, og har en fantastisk innleggsfot.
Og det er ingen tvil om at Skien-laget har slitt med å score mål i år. Etter halvspilt sesong ligger de på en , med en kamp mindre spilt enn serieleder Rosenborg. I løpet av 16 kamper har de scoret 12 mål. Selv om Rashani har vært borte fra gamleklubben noen år, har han likevel fulgt med på deres prestasjoner.
– Jeg har sett fremgang i hver eneste kamp nå. De er uheldige, og det er ikke egenskapene til de enkelte det går på. Med tanke på at spillerstallen ikke har vært så bred i år, så har de levert en fantastisk prestasjon. Det å score mål kommer til å komme, hvorfor ikke allerede på søndag, sier en håpefull Rashani.
Se Odd - Sogndal søndag 6. august kl. 18.00 på Eurosport Player.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57