Se alt fra Eliteserien i Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang.
Det ble en tøff kamp for Odd og Sondre Rossbach borte mot Lillestrøm mandag.
Odd-keeperen fikk mange smeller av store, robuste og fysiske LSK-spillere.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Se sammendraget fra kampen. Saken fortsetter under videoen.

Høydepunkter: Så nærme var LSK scoring mot Odd

– Elsker å slåss med de store guttene

Det gikk til tider hardt for seg innenfor sekstenmeteren til Odd og det ble mange harde dueller.
Men uansett hvor mye juling Rossbach fikk var det aldri aktuelt å trekkke seg i duellene. 21-åringen visste at LSK ville utfordre ham i luften.
– Man må være forberedt på det som kommer. Selv om jeg ikke er den mest høyreiste keeperen er det nettopp det jeg elsker mest med keeperarbeidet, å slåss med de store guttene. Det er jeg god på og det får jeg vist frem i dag, sier Rossbach til Eurosport.
Se Odds pizzaforherligende feiring. Saken fortsetter under videoen.

– Jeg blir veldig glad for å høre slike ord

Eurosports fotballekspert Thomas Myhre ble imponert over det han så av Odd-keeperen på Åråsen mandag. Den tidligere landslagskeeperen hyller måten Rossbach angrep utfordringen med LSKs fysiske spill og måten han håndterer feltarbeidet.
– Det som er gøy med å se ham er at han har ikke veldig mange redninger, men han har en autoritet og en tilstedeværelse, en måte han står på i feltarbeidet, som gjør at når store folk kommer i mot ham, preller det unna. Rossbach står oppreist og tar det. Det imponerer meg, forteller Myhre, og fortsetter:
– Det er det som skiller klinten fra hveten med keepere. At de gjør det enklest mulig. Ikke at de står og tar disse redningene, men står der ballen kommer og går ut for å ta den krigen. Han får seg en i pæra av Kippe i den første omgangen. Det rister han bare av seg, skryter Myhre.
Å høre rosen fra den tidligere landslagskeeperen betyr mye for 21-åringen.
– Jeg blir veldig glad å høre slik ord fra en gammel storkeeper. Det er klart at det er en viktig del av keeperarbeidet. Ikke alltid ha så mange redninger, men være ute i feltet og være god med beina. Det følte jeg at jeg lykkes med mot Lillestrøm, sier Rossbach.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05