Populære sporter
All sport
Vis alt

Endelig en opptur for Viking - sikret seg lukrativ sponsoravtale

Espen Blaker

Oppdatert 26/11/2017 klokken 18:32 GMT+1

Stavanger-klubben avslutter en ellers begredelig sesong med en gladnyhet.

viking

Foto: Eurosport

Viking skal i 2018 spille i OBOS-ligaen.
Før sesongens siste hjemmekamp mot Stabæk ble det klart at klubben har sikret seg en lukrativ sponsoravtale med - ironisk nok - nettopp OBOS.
Det melder Stavanger-klubben i en pressemelding.
Viking har signert en treårsavtale med boligbyggelaget med en årlig millionverdi. OBOS blir dermed blant klubbens aller største hovedsponsorer.
– Viking Fotball er en sterk merkevare i Stavanger-regionen, og vi har store forventninger til at dette samarbeidet på sikt vil gi OBOS enda bedre forutsetninger for å vokse, få flere medlemmer, bygge flere boliger og etter hvert styrke vår posisjon i Stavanger og omegn, sier konsernesjef i OBOS, Kjørberg Siraj, i en pressemelding.
Siraj er klar på at OBOS-ligaen blir en attraksjon rikere når Viking kommer ned i 2018.
– Neste år spiller A-laget i OBOS-ligaen, men historisk sett hører jo Viking hjemme i Eliteserien. Gjennom denne sponsoravtalen vil vi både ønske Viking velkommen til OBOS-ligaen, men samtidig bidra til at A-laget etter hvert spiller seg tilbake til det øverste nivået, gjerne allerede neste år.
Daglig leder i Viking, Eirik W. Henningsen, understreker viktigheten av avtalen.
– Det at en så stor aktør som OBOS ønsker å identifisere seg med klubben vår, er en bekreftelse på at vi er på rett vei. I tillegg er denne avtalen med på å legge et fundament for videre satsing, sier Henningsen, som håper alle Viking-patrioter nå melder seg inn i OBOS, og kommer på stadion neste sesong.
Avtalen er svært kjærkommen for Stavanger-klubben, som ifølge Aftenbladet har budsjettert med nesten ti millioner mindre i sponsorbudsjett neste sesong kontra denne (28 mot 36). 75 av klubbens totalt 130 sponsoravtaler løper ut etter årets sesong.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame