Eurosport

Enda en profil forlater Brann: – Vi ønsker å erstatte ham så fort som mulig

Enda en profil forlater Brann: – Vi ønsker å erstatte ham så fort som mulig

12/01/2018 10:03Oppdatert 12/01/2018 10:19

Piotr Leciejewski returnerer til hjemlandet.

Branns mangeårige førstekeeper er klar for Zaglebie Lubin.

Torsdag gjennomførte Leciejewski den medisinske testen og avklarte de siste detaljene i kontrakten sin. Fra før var det klart at Brann og Zaglebie Lubin var enige om overgangssummen for keeperen som hadde to år igjen av kontrakten sin i Bergen.

– Dette kom opp allerede i fjor sommer, men totalvurderingen da var at vi ikke kunne slippe Piotr. Men vi har hele tiden påpekt at vi skulle være løsningsorienterte dersom prisen var den rette, siden dette var viktig for ham, forteller sportssjef Rune Soltvedt.

Totalt står polakken med 184 kamper på sine sju sesonger i byen mellom de syv fjell.

– Piotr har satt spor etter seg. Han har vært en god keeper for oss gjennom mange sesonger og er en person vi har lært å kjenne og sette pris på som den han er, sier Soltvedt.

Nå starter jobben med å finne Leciejewskis erstatter. Alex Horwath har også forlatt klubben, noe som betyr at det kun er unggutten Markus Pettersen igjen i keeperteamet.

– Vi ønsker å få på plass en ny målvakt så snart som mulig, men forhaster oss ikke, påpeker sportssjefen.

Leciejewski kom til Brann i 2011 som en del av en byttehandler med Sogndal, hvor Cato Hansen og Kenneth Udjus gikk motsatt vei.

32-åringen debuterte for Bergens-klubben 25. april 2011 mot Molde. Han ble senere kåret til årets spiller i klubben i både 2012 og 2013. I 2016 fikk han utmerkelsen «årets målvakt» i Eliteserien.

0
0