Ohi Omoijuanfo ble den store helten mot Vålerenga. Spissen scoret 1-2 målet og 3-2 målet i snuoperasjonen.
Men skåret i gleden var at spissen måtte ut med en skade like etter han satte inn den andre scoringen. Da hadde han allerede signalisert til støtteapparatet og trener Toni Ordinas at han måtte ut.
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08

– Redd for at det kan være noe mer

Det var rett før situasjonen der Ohi fikk gult kort for filming at han pådro seg en skade. Nå er det for tidlig å vite om hvor lenge Eliteseriens toppscorer er ute. Landslagspausen skal brukes til å finne ut hva det er.
– Da jeg kom alene med keeper der var det noe som skjedde i baksiden av låret som gjorde at jeg ikke kunne avslutte på første, men valgte å drible keeper. Så er det klar straffe i tillegg, men jeg fikk en kjenning der. Så måtte de gjøre klart bytte og jeg fikk en siste mulighet og fikk score. Det var et bra taktisk av Jalland og Ordinas å holde det litt til, sier Ohi til Eurosport.
Spissen frykter at det kan bli et lengre avbrekk. Det vil i så fall være et hardt slag i kampen om toppscorertronen og ambisjonen om å score 20 mål i Eliteserien denne sesongen.
– Hvor bekymret er du for den skaden?
– Det føles ikke helt bra. Jeg er glad det er landslagspause nå slik at jeg har tid til å finne ut hva det er. Jeg håper bare at det er en kraftig krampe. Jeg er redd for at det kan være noe mer. Jeg har aldri opplevd noe slikt før. Det er første gang og det er første gang jeg spiller så mye kamper i en sesong. Det kan være noe slitasje. Jeg må bare vente å se, sier spissen.
Saken fortsetter under videoen:

– Hamstringen som er bekymringen np

Stabæks fysioterapeut Espen Moen vet ikke hvor lenge spissen kan være ute.
– Vi må finne ut av det på mandag. Han kjente det på baksiden av låret, sier Moen til Eurosport.
Til uken skal spissen undersøkes.
– Det er hamstringen som er bekymringen nå. Han skal på MR på mandag. Vi får ikke gjort så mye mer enn det. Vi får vente å se hva det er, fortsetter Moen.

Vill Stabæk-jubel etter sterk snuoperasjon mot Vålerenga

Eliteserien
Fagermo åpner for spissbytte i Vålerenga i sommer
16/06/2022 PÅ 14:32
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49