Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteseriens «superhelt» forklarer hemmeligheten bak maske-feiringen

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 04/11/2017 klokken 21:28 GMT+1

Etter seiersmålet tok Daouda Karamoko Bamba på seg en superhelt-maske for å hylle sin lillesøster.

maske

Foto: Eurosport

Jubelen stod i taket på bortetribunene på Aker stadion da Daouda Karamoko Bamba sjokkerte et Molde-lag som ikke hadde gått på et tap på sine siste syv kamper i Eliteserien.
I det 70. spilleminutt ble 22-åringen stående umarkert på en corner til bortelaget. Men ballen kom på høyresiden av den venstrebeinte spilleren. Løsningen ble noe Bamba egentlig ikke trodde var mulig.
– Det var ikke så lett for meg fordi ballen kom på høyresiden min, jeg liker best å skyte med venstre. Men jeg har snakket med treneren hver dag denne uka. Han fortalte meg at jeg kunne klare det, så jeg prøvde og det funket. Nå er jeg veldig glad, sier han til Eurosport etter kampen.

Feiret med maske

Med en elegant hælflikk satte han ballen elegant i mål og sikret tre uhyre viktige poeng for Kristiansund. (Se video under)
Rett etter løp han ut på sidelinjen og hentet en rød maske som han strakt tok på seg mens han jublet samen med lagkameratene. Noe som resulterte i et klart gult kort, men som virket som kun virket som en liten pris å betale for Bamba. Etter kampen forklarte han grunnen bak den noe spesielle feiringen.
– Det var min lillesøsters bursdag også ga hun meg denne som en gave. Hun sa jeg måtte bruke den, så jeg bruker den for henne.
– Er du spider-man?
– Ja, lo den 22 år gamle spilleren fra Elfenbenskysten.
(Artikkelen fortsetter etter videoen)
picture

Se Bambas råfrekke hælflikk

Tre viktige poeng

Med sier over Molde tok det ferske Eliteserie-laget et stort steg i retning å sikre plassen i Norges øverste divisjon til neste år. Med en kamp mer spilt er de nå oppe på en 12.-plass, med åtte poeng ned til direkte nedrykk og seks poeng ned til kvalikplass.
– Det kan hende de trenger litt mer enn 34 poeng for å sikre plassen, men det skal mye til for at de endre på direkte nedrykk nå, sa Eurosports ekspertkommentator, Kjetil Rekdal, etter kampen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame