• Se Kristiansund – Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3.
Det var i det 78. minutt under søndagens kamp at Krépin Diatta gikk av banen med en skade. Publikum pep på avgjørelsen om å ta ut 18-åringen og det var tydelig at de ville se mer av ham etter en god kamp.
Men spilleren fikk en smell i leggen og måtte av banen. Mandag ble Diatta undersøkt av medisinsk personell i Sarpsborg 08 og den verdifulle 18-åringen slapp med skrekken.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
– Det er ikke noe alvorlig. Han fikk et spark foran på leggen og det stivnet. Vi har hatt en restitusjonstrening i dag og så har vi en spilleøkt i morgen. Han er klar for den, sier fysioterapaut Ole-Martin Ellingsen til Eurosport.no.
Saken fortsetter etter videoen:

– Tror det er ok

I tillegg til undersøkelsene følte også 18-åringen seg piggere.
– Han følte også at leggen var bedre, sier Ellingsen.
Etter kampen søndag trodde heller ikke spilleren selv at det var alvorlig, selv om leggen stivnet.
– Jeg tror det er ok, sa Diatta til klubbens hjemmeside etter kampen søndag.
  • Se og følg hovedrunden i Eliteserien med Eurosports eksperter i Fotball Direkte på Eurosport Player under hver eneste runde fra klokken 17.00.

– Kommer ikke til å være i Norge lenge

En skade på 18-åringen ville vært ubeleilig for Sarpsborg 08 og Diatta. Senegaleseren er ett av de heteste salgsobjektene i Eliteserien.
Spilleren er høyaktuell for en overgang til belgiske Club Brugge, en overgang som kan bli over 20 millioner kroner.
Mot Haugesund spilte Diatta en god kamp og var nest sist på 1-1. Det gode spillet imponerte Eurosports fotballekspert, Thomas Myhre. Han tror ikke Diatta spiller i Norge så veldig lenge.
– Denne spilleren er av særdeles høy klasse. De som ser Krepin Diatta hele tiden ser at han har det lille ekstra. Han har et steg, han har et blikk, han har en ballbehandling som gjør at de ryktene går om Club Brugge og 20 millioner. Det er god butikk når du henter inn han i januar, men etter at han leverte i U20-VM er dette en spiller som ikke kommer til å være her i Norge lenge. Vi får bare glede oss av ham så lenge vi har ham her, sa Thomas Myhre under Fotballrunden.
  • Se oppsummeringen av Elitesere-runden etter hver eneste runde klokken 22.00 på Eurosport Player.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58