Brann Stadion (Eurosport.no):
– Det har vært en veldig god sesong for meg til nå i år, sier Fredrik Haugen til Eurosport.no.
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08
Midtbanespilleren er Eliteseriens beste servitør 17 kamper ut i sesongen. Hele sju ganger har 25-åringen vært nest sist på ballen før en Brann-scoring. Til sammenligning var han nest sist hele åtte ganger i fjorårets sesong. I tillegg er det blitt tre fulltreffere.

– Jeg kommer til å være enda bedre

Med en god sesong i fjor og en sterk første halvdel av sesongen i år har Brann-spilleren etablert seg som en av de ypperste midtbanespillerne i Eliteserien.
– Det var en veldig god sesong i fjor også. I alle fall første halvdel. Jeg følte i fjor at jeg var en av de beste midtbanespillerne i Eliteserien. Det var kanskje noen som var hakket bedre da, men i forhold til å levere målpoeng og være involvert i ting synes jeg har vært det i fjor og har vært det i år. Jeg synes at jeg er blant de beste midtbanespillerne i Eliteserien, absolutt, men det gjelder å holde seg der oppe og ikke dette ned slik det har vært i det siste kampene, sier Haugen.
For både han og laget fikk en liten dupp på formen inn til de siste kampene før sommerpausen. Men pausen har både han og laget brukt god. I høstsesongen tror midtbanespilleren at han kan ta flere steg og kommer samtidig med en liten melding til alle Fantasty-spillere.
– Det er bare å beholde meg på laget. Jeg føler meg i veldig god form. Nå kjenner jeg at beina er på vei tilbake til der de var i begynnelsen av sesongen. Jeg tror jeg kommer til å være enda bedre enn det jeg var tidligere i sesongen, sier Haugen.
Saken fortsetter under videoen:

Fredrik Haugen dobler for Brann

Ønsker seg en spiller med samme venstrefot

Brann-trener Lars Arne Nilsen er veldig glad for den presise dødballfoten til Haugen.
– Han er, på lik linjen med alle de andre, veldig viktig. Han gjør det som er jobben hans. Det er å slå dødballer. Det er han god på, sier Nilsen til Eurosport.no.
– Han har en veldig god høyrefot. Presis og kreativ. Han kan legge den der han vil. Slik spillere er gull verdt for oss og alle andre lag. Jeg skulle gjerne hatt en med den venstrefoten også, fortsetter Nilsen.
Som en av de beste spillerne i Eliteserien kan det gi interesse fra utlandet, men Haugen tenker ikke på noe annet enn Brann.
– Om det er noen som er interessert får vi ta det om det kommer. Det er Brann som er klubben min i Norge. Jeg er veldig fornøyd med å spille her. Om jeg blir her eller en gang prøver meg utenlands, det har ikke så veldig mye å si. Jeg trives veldig godt her, forteller Haugen til Eurosport.no.
  • Se Aalesund – Brann søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
Fagermo åpner for spissbytte i Vålerenga i sommer
16/06/2022 PÅ 14:32
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52