Angrepsspiller Runar Espejord (21) har signert en ny kontrakt med Tromsø. Den forrige kontrakten gikk ut 2018, den nye strekker seg til etter sesongen 2020.
– Det er veldig hyggelig og et tegn på at jeg er ønsket og blir satset på i TIL. Det viser at jeg har gjort noe riktig og at jeg har fått vist frem litt av de kvalitetene jeg har. Det er en trygghet at man har en arbeidsplass å forholde seg til over en så lang periode. Jeg har lyst å bidra i mange år for TIL, og gjør jeg sakene mine godt, så kan det hende at det dukker opp andre ting, sier Espejord i en pressemelding.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Dette er gode nyheter for klubben etter at Gjermund Åsen ikke ble enig med Tromsø om ny kontrakt tidligere denne uken.
– Det er viktig med tanke på den profilen vi har og det vi ønsker å skape over tid. Derfor var det naturlig for oss å gå i dialog med Runar selv om han er skadet. Målet vårt inn mot 2020 er at vi skal ha et kjempesterkt lag og ha attraktive salgsobjekter i stallen, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen.
Og han fortsetter:
– Vi la selvfølgelig merke til de stegene Runar tok i vinter og vi er veldig klar over det potensial som han innehar. Det var også veldig spennende å se den rollen han har tatt i stallen. Det lover veldig bra for klubben og da vet han hva vi forventer innenfor denne kontraktsperioden.

Runar Espejord

Foto: Eurosport

Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27