21 år gamle Ulrich N'Nomo får sjansen til å vise at han fortjener en plass i stallen til Haugesund. Det skriver Haugesunds Avis.
– Dette er en spiller vi ikke har sett, men som kommer sterkt anbefalt fra agenten. Han traff godt på Kone. Dermed viser vi ham tillit igjen, Men det er et skudd i blinde, sier FKH-trener Eirik Horneland til avisen.
Les også: RBK nær sjokkovergang
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33

Har prøvd seg i England

Spilleren har fem landskamper på U20-nivå. Han har i tillegg spilt for yngre lag, og står totalt med syv mål for aldersbestemte landslag på snaut 20 kamper.
Den kamerunskfødte angrepsspilleren er under kontrakt med portugisiske Gil Vicente. Klubben spiller på nivå to. N'Momo brukes gjerne som kant, men fungerer også som spiss. 21-åringen er 173 centimeter høy.
Sett denne? Jarstein senket av «elegant» selvmål – da slo klubbens Twitter-ansvarlige til
Franskmannen har vært innom engelsk fotball og Leyton Orient. Det skjedde etter at han forlot franske Châteauroux etter 2016-sesongen, men oppholdet ble ingen stor suksess.
Underveis på den 12 dager lange treningsleiren skal Haugesund møte ukrainske Dynamo Kiev. Horneland bekrefter til HA at N'Momo kan være aktuell for den nevnte kampen som spilles førstkommende lørdag.
Se hva ekspertene mener om Haugesunds sesongstart i 2018:
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22