Møtet med Viking på hjemmebane søndag kveld, blir en etterlengtet kamp for Sandefjord-kapteinen Lars Grorud som er skade- og sykdomsfri etter over et år med plager.
Sandefjord-trener Lars Bohinen bekreftet dette tidligere i uken overfor Sandefjord Blad som først omtalte saken. Noe også søndagens lagoppstilling lagt ut på klubbens hjemmeside bekreftet.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Etter å ha fått ødelagt fjorårets sesong grunnet et virus som slo ut immunforsvaret til 34-åringen, var Sandefjord-spilleren tilbake i kampspill i januar etter syv måneder uten spill, og det var ventet at han skulle bli en viktig spiller for klubben i 2017, slik som han var før sykdommen satte han ut av spill etter en halvspilt fjorårssesong.
Men i februar var uhellet nok en gang ute for Sandefjord-kapteinen, meldte Sandefjord Blad, etter at han pådro seg en strekk i låret i en treningskamp mot Tromsø. Under treningskampen mot Start i august fikk han årets første 90 minutter på banen, og overfor nevnte avis meldte han friskmelding og en iver etter å få spille mer.
– Kroppen fungerer og jeg syns jeg gjør en god figur, sa Sandefjord-kapteinen til avisen i august, før han svarte på spørsmålet om ønsket om å spille.
– Det er det jeg jobber for hver dag på trening. På den andre siden har det vært fint for meg å kunne bygge meg opp i ro og fred, uten å bli kastet inn for tidlig, fortalte 34-åringen, ivrig etter å ta tre poeng mot Viking i september.
Og etter å ha kommet innpå i to kamper så langt denne sesongen, i det 85. minutt mot Tromsø 16. juli, og i det 78. minutt 6. august i møtet mot Stabæk, får han tilliten fra start i møtet med Viking søndag kveld.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52