Manchester Citys klubbdirektør Ferran Soriano følger tydeligvis med på norsk fotball. Forleden dag åpnet Lillestrøm-trener, Arne Erlandsen, postkassa og fant et brev fra klubben som gratulerte han med cupgullet.
– Kjære Arne. På vegne av Manchester City Football Club vil jeg gratulere deg med Lillestrøm SK sin seier i den norske cupen denne sesongen. Dere kan alle være stolte. Bring videre vår gratulasjon til de ansatte og spillerne, står det i brevet som Lillestrøm har publisert på sin twitterprofil tirsdag kveld.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
– Det er på vegne av Lillestrøm så er det artig at store klubber legger merke til det. Det er vi glade for sier Erlandsen til Eurosport.no.
Han kom tilbake fra juleferie i dag, tirsdag, og fant brevet i posthylla. Så han er ikke sikker på lenge det har ligget der.
– Jeg er imponert over organisasjon Manchester City som legger merke til det og som bekrefter det ved å sende et slikt brev. Det skal vi være glade for når vi klarer å sette Lillestrøm på kartet på den måten, legger Erlandsen til.
Manchester City leder for tiden Permier League suverent med sine 59 poeng og en ledelse på hele 12 poeng ned til tabelltoer Manchester United.
Er dere sikre på at brevet er ekte?
– Ja, det var ordentlig for seg gjort med godt trykkpapir, konvolutt og underskrift. Jeg har ikke hørt om andre klubber som har fått en slik hilsen, men det er veldig hyggelig. De har tydelig vis fulgt med og ønsker seg kanskje noen gode relasjoner, sier mediesjef i Lillestrøm, Ståle Lindblad, til Eurosport.no.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 KLOKKEN 06:49