Se Sarpborg 08 - Molde på Eurosport Norge og Eurosport Player søndag kl. 18.00.
Det er mange spillere i årets Eliteserie som har imponert Eurosports fotballeksperter.
Kjetil Rekdal har fulgt samtlige spillere med argusøyne. Den tidligere Eliteserie-treneren trekker frem Anders Trondsen, Björn Bergmann Sigurdarson, Ohi Omoijuanfo, Jonatan Tollås Nation og Andreas Lie som spillere som har imponert ham denne sesongen.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Stabæks ferske landslagsspiss er ligaens målkonge. Likevel er det annen spiller vil Rekdal vil trekke frem. Sarpsborg 08-spilleren Sigurd Rosted er spilleren som har imponert ham mest. Grunnen er enkel.
– Han har vært en bauta i det Sarpsborg 08-laget og har scoret mål, sier Rekdal til Eurosport.no.
Tirsdag tok Lars Lagerbäck ut landslagstroppen. At Rosteds navn ikke ble lest opp der overrasket den tidligere landslagsspilleren.
– Det har nok litt med at han ikke har vært så lenge på dette nivået før. Det gjør nok at landslagsledelsen kan bli litt usikker på ham. Det er lite som skiller de ti beste stopperne i Norge, forteller Rekdal.

Her gir Rosted VIF en marerittstart

Thomas Myhres dom:

– Det er en litt blanding av imponert og overrasket. Jeg er overrasket og imponert over en Daniel Braaten som er stabil på et såpass høyt nivå i hans stadie av karrieren.
– Ellers har jeg latt meg imponere av Branns Gilli Rólantsson Sørensen. Gjort det godt på kanten med både målgivende og scoringer. Han har levert varene hele sesongen. Så har vi Anders Trondsen på Sarpsborg 08, som har Eliteseriens beste venstrebein. Også han med både målgivende og noen herlige fulltreffere. Landslagsplassen hans er velfortjent.
– Den som har imponert meg aller mest er nok Stabæks Ohi, Eliteseriens toppscorer. Ikke bare scorer han mye, men han er også delaktig i å produsere mange sjanser. Ohi har svært gode avslutteregenskaper, men har også sjarmert oss både på og utenfor banen. Det hjelper å ha glimt i øyet, samtidig som det ikke skader at han scorer fra overalt på banen og med både hode og bein, sier Myhre.

Toppscorer Ohi blir matchvinner for Stabæk

Bengt Eriksens dom:

– Jeg synes Tore Reginiussen har vært veldig god, jeg synes Sigurd Rosted har vært veldig god og jeg synes Fredrik Midtsjø har vært veldig god. Jeg er faktisk overrasket over at Midstjø ikke ble tatt ut på landslaget denne gangen.
– Hvis jeg skal velge én er jeg enig med Kjetil at det er Rosted. Han har vist seg som en duellsterk stopper som er god på å stanse folk. Han scorer mål og er flink til å lese spillet. Og han har ikke minst vært stabil, dette er ikke noe blaff.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04