Brann - Molde 4-1
Det pleier å bli underholdene når Brann møter Molde og lørdag kveld var intet unntak. Selv om Molde dominerte store deler av kampen var det hjemmelaget som stakk av med tre poeng.
Ruben Kristiansen ga vertene ledelsen med et drømmetreff i 1. omgang, før Fredrik Brustad utlignet like før pause. I andre omgang pirket Jonas Grønner inn 2-1 i det 57. minutt.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Brann har hatt for vane å miste poeng mot slutten av kampene denne sesongen. Men mot Molde brøt de forbannelsen for bortelaget raknet fullstendig mot slutten.
Rett før slutt headet Jakob Orlov inn 3-1, før Daniel Braaten moste inn 4-1 tre minutter før slutt etter et vanvittig løp. Da var det feststemning på Brann Stadion. Seieren betyr at Brann klatrer opp på en 3. plass på tabellen.
Se Kristiansens drømmetreff. Saken fortsetter under videoen.

Se Ruben Kristiansens drømmevolley

– Litt irritert for at det blir 4-1

Grønner likte ikke helt at Orlov og Braaten scoret hver sitt mål på tampen.
– Jeg er litt irritert for at det blir 4-1. Jeg hadde lyst til å bli matchvinner. Det var kjedelig at vi satte inn to på slutten der, sier en smilende Grønner til Eurosport.
– Men helt seriøst, hvordan var det å sette inn den scoringen?
– Jeg har ventet lenge på en scoring. Det var en god opplevelse dette her, svarer Brann-stopperen.
Lars Arne Nilsen var lettet etter å ha vunnet det han betegnet som en veldig viktig kamp for klubben.
– En fantastisk 2. omgang. Det ble et fyrverkeri, sa Brann-treneren.
Se sammendraget. Saken fortsetter under videoen.

Se sammendraget: Braatens vanvittige superløp i Brann-seier

– På tide at den satt

Molde kom best i gang på Brann Stadion og førte kampen før pause. Likevel var det hjemmesupporterne som kunne juble først i det 39. minuttet. Brann fikk corner som bortelaget fikk klarert. Men i returrommet stod Ruben Kristiansen.
Brann-backen klinte til på volley og fikk et perfekt treff. Ballen suste rett i mål bak en sjanseløs Molde-keeper. En vakker scoring.
– Det var en retur der. Jeg fikk satt inn en volley. Jeg har hatt noen forsøk i løpet av sesongen slik at det var på tide at den satt, sa Kristiansen til Eurosport i pausen.
Hjemmelaget var ikke lenge i ledelsen. Fire minutter etterpå var Molde farlig frempå. Eirik Hestad slo ballen igjennom til Sander Svendsen. Inne foran mål fant unggutten Fredrik Brustad, som var først på ballen og satte den enkelt i mål. Et nydelig Molde-angrep.

– Å få et slikt mål mot seg er bitter

Ole Gunnar Solskjær var veldig fornøyd med hvordan laget fremstod før pause, men synes målet i mot var surt å få i trynet.
– Vi har et skudd på mål i mot oss i den 1. omgangen. Å få et slikt mål i mot seg er bittert, sa Molde-treneren i pausen.
Men det ble flere baklengsmål for bortelaget. I det 57. minuttet slo Fredrik Haugen ballen inn fra venstre. Foran mål stod Jonas Grønner helt alene og styrte ballen i mål. Da kokte det på tribunen.
Mot slutten raknet det fullstendig for Molde. Jalob Orlov satte inn 3-1 før Daniel Braaten fastsatte sluttresultatet til 4-1.
Slik startet lagene:
Brann: Piotr Leciejewski, Amin Nouri, Jonas Grønner, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen, Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen, Daniel Braaten, Torgeir Børven, Gilli Rólantsson.
Molde: Andreas Linde, Christoffer Remmer, Stian Gregersen, Ruben Gabrielsen, Knut Olav Rindarøy, Eirik Hestad, Isak Ssewankambo, Fredrik Aursnes, Sander Svendsen, Fredrik Brustad, Björn Bergmann Sigurdarson.
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10
Eliteserien
Spissreserven skal krige seg inn i laget: – Vil ikke være et andrevalg for evig
02/04/2022 PÅ 10:28