Selv om Åsane kun har vunnet èn kamp etter at Erik Huseklepp kom til klubben, er bergenserne strålende fornøyd med bidragene til Sandsli-mannen. Seks mål og fire assist er det blitt i den oransje drakten.
Nå ønsker klubben i utgangspunktet å forlenge avtalen med den innlånte spilleren fra Haugesund om de klarer å finne en sponsor som kan ta regningen.
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
– Erik har gjort en god jobb for oss. Målpoengene han har levert taler for seg selv. Det er klart både vi og forhåpentligvis Erik ville satt pris på om dette samarbeidet kunne fortsette. Det ligger noen økonomiske utfordringer som må løses, men vi er i dialog. Vi er avhengig av en ekstern sponsor, sier trener Mons Ivar Mjelde til BA.
Men Åsane møter konkurranse fra OBOS-naboen ute i distriktet. Nest-Sotra ønsker Huseklepps tjenester neste sesong og kaster seg nå inn i kampen kampen om spillerens signatur.
  • Se Tromsø - Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4
Saken fortsetter under videoen:

Huseklepp herjer, men Åsane venter fortsatt på seier

– Du blir ikke rik av å spille i Sotra

Strilene rykket opp fra PostNord-ligaen i oktober, men sesongen på tredje øverste nivå har bød på økonomiske utfordringer for dugnads- og annerledesklubben. Spillerne måtte selv punge ut for en egenandel for å komme seg på bortekamp denne sesongen.
– Til denne bortekampen her var det en egenandel på et par hundre kroner. Vi tar tog eller kjører privatbiler til bortekampene. Vi har ikke økonomi som Bryne og Notodden, men det er ikke alltid det som spiller inn. Du blir ikke rik av å spille i Sotra, men du får jævlig mange gode oplevelser, sa Furdal til Eurosport.no da opprykket ble klart.
Klubben er derfor helt avhengig av å finne en rik onkel eller sponsor for å sikre seg angrepsspillerens signatur.
– Han er en utrolig artig spiller. Vanligvis vil ikke vi se på 33-åringer med en så lang eliteseriekarriere, det er på en måte motsatt av hva vi går for. Vi ønsker unge spillere som skal opp og frem. Men Erik er ganske annerledes. Han har guttungen i seg og lysten og hjertet for fotball. Han gir alt på trening og i kamp. Huseklepp hadde tilført oss mye, forteller sportssjef i Nest-Sotra, Arve Haukeland til BA.
Saken fortsetter under videoen:

Se sammendraget – Huseklepp med nydelige frisparkperle

– Vi må finne den løsningen som er best for Huseklepp

Etter det Eurosport.no kjenner til skal Huseklepp ha et ønske å bli boende i Bergen. Huseklepp forteller til BA at han ikke vet hva fremtiden bringer, men vil respektere kontrakten han har med Haugesund. Den avtalen strekker seg til ut neste sesong.
I Haugesund er de positive til å slippe angriperen til en annen klubb i vinter.
– Vi må finne den løsningen som er best for Huseklepp. Vi er nødt til det. Han har vært i Bergen det siste halvåret, så det er bare naturlig at vi ser på løsninger der, sier sportsdirektør i Haugesund, Jostein Grindhaug til BA.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27