Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmos skal ifølge Stavanger Aftenblad.være på listen av trenere som er aktulle for Viking.
Ifølge avisen skal klubben ha opprettet dialog med Høgmo allerede. Høgmo sier til avisen at ikke vil kommentere noe om Vikings interesse.
Viking selv avkrefter til Stavanger Aftenblad at de har kontaktet Høgmo.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 PÅ 17:56
– Vi opplever at Viking er svært attraktiv, men alle trenerne ønsker klare svar i forhold til rammer. Vi kan betale det som det koster å få den rette. Det kan være like dyrt for klubben å bruke 1,3 millioner som for eksempel 2 millioner, sa AS-styreleder Stig H. Christiansen som sammen med Brede Hangeland (FK-styret) og daglig leder Eirik W. Henningsen skal finne kandidatene.
Onsdag skrev NRK at Erik Hamrén skal være øverst på ønskelisten til Viking.
Også Stavanger Aftenblad hevder å vite at svensken er blant kandidatene.

– Ingen umiddelbare planer

I tillegg til Per-Mathias Høgmo skal Per Joar Hansen ifølge avisen være blant trenerne som klubben er i dialog med.
Landslagsassistenten snakket med Eurosport.no torsdag, der han ble konfrontert med ryktene om at han skal være aktuell for Viking-jobben.
– Jeg har en veldig spennende jobb sammen med Lars, og det er en super mann å jobbe med. Nå har vi akkurat startet på et nytt prosjekt, og jeg har ingen umiddelbare planer om å endre på det, sa Hansen til Eurosport.no
– Det blir bare spekulasjoner, jeg forholder meg til realitetene, sa han.
Han bekrefter imidlertid at han har hatt flere tilbud om å komme seg tilbake som hovedtrener i Eliteserien.
– Jeg har hatt muligheten til å komme meg tilbake til Eliteserien, men det skal stemme om en skal gjøre noe sånn. Det må være noe som trigger, sa Hansen torsdag.

Bohinen er ønsket

I tillegg til Høgmo, Hansen og Hamrén skal Sandefjord-trener Lars Bohinen og Erling Moe, som er en del av trenerapparatet til Ole Gunnar Solskær i Molde, stå på listen over trenerne klubben ønsker.
– Vi mener det er en fordel at treneren er skandinavisk-talende, sier Henningsen på generelt grunnlag - og legger til at de ikke har satt noen tidsfrist for ansettelsen. Fortsatt venter på Viking på de økonomiske rammene og avklaringen rundt stadionets framtid. Den saken skal opp til behandling i bystyret 11. desember, sier daglig leder Henningsen til Stavanger Aftenblad.
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52
Norgesmesterskapet
Maktdemonstrasjon da Viking tok seg videre til semifinale
19/03/2022 PÅ 17:16