• Se Lillestrøm – Aalesund mandag klokken 19.00 på externalEurosport Playerhttps://no.eurosportplayer.com/scheduleNone og MAX
Tidligere denne uken kunne Eurosport.no avsløre at Aalesund har forsøkt å hente inn Tom Nordlie i et forsøk på å berge Eliteserie-kontrakten.
Etter det Eurosport.no erfarer avslo Nordlie tilbudet fra klubben siden Trond Fredriksen ikke ville blitt fornøyd med det som ville blitt hans nye rolle. AaFK-treneren ville uansett ikke fått sparken om 55-åringen valgte å takke ja. Tanken var at begge to skulle være i klubben ut sesongen.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52

– Vi trenere balanserer på en knivsegg

Styret i Aalesund ønsket å bruke Nordlie kompetanse for å kunne unngå nedrykk. Fredriksen er ordknapp da Sunnmørsposten konfronterte ham med at styret tok kontakt med Nordlie, men er glad for at ledelsen ga ham og teamet tillit.
– Dette ønsker jeg ikke å kommentere. Så lenge ikke ledelsen sier mer enn det de gjør til media, så gjør ikke jeg det heller. Men jeg vet like godt som alle andre at vi trenere balanserer på en knivsegg når det gjelder å ha tillit kontra å plutselig ikke ha det, sier Fredriksen til Sunnmørsposten torsdag.
AaFK-treneren føler seg trygg på at han er trener for klubben også i 2018, selv om klubben nå er i en sportslig krise og ligger på direkte nedrykk med fire kamper igjen av sesongen. Fredriksen skjønner at styret prøver å finne andre ressurser for å bidra.
– Det har jeg full forståelse for. Det er helt naturlig at styret leter etter muligheter for å forbedre produktet vårt, når vi tross alt har spilt tolv seriekamper uten seier. Det er styrets plikt og privilegium å foreta seg noe når ikke ting fungerer, sier han.
Saken fortsetter under videoen:

Ellevill avslutning i den viktige bunnkampen mellom Aalesund og Kristiansund

Avviser Riise-konflikt

Etter kampen mot Kristiansund forklarte Bjørn Helge Riise at han var lei av å bli brukt i flere forskjellige posisjoner og at han hadde gitt Fredriksen klar beskjed om dette i forkant av kampen. Mot Kristiansund ble derfor Riise vraket.
AaFK-treneren avviser at det er en konflikt mellom ham og spilleren.
– Det jeg kan bekrefte er at Bjørn Helge ble veldig skuffet og frustrert over å bli vraket, og det skulle bare mangle. Jeg har snakket med Bjørn Helge flere ganger denne uka mann til mann, og vi har fortsatt et utmerket forhold, sier Fredriksen til Sunnmørsposten.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
Får Helland til å koke: – Det er uforståelig dumt. Jeg blir faktisk provosert
27/08/2021 PÅ 20:15