Eurosport

Dette kan være dårlig nytt før Rosenborg-kampen

Dette kan være dårlig nytt før Rosenborg-kampen

29/09/2018 21:07Oppdatert 29/09/2018 21:13

Sandefjord har allerede et ben plantet i OBOS-ligaen. Nå er det store spørsmålet om Mohammed Fellah blir med til Trondheim neste uke.

SANDEFJORD/OSLO (Eurosport.no):

Tabelljumbo Sandefjord fikk kun med seg ett poeng fra hjemmemøtet med Odd lørdag kveld, men ingen i klubben vil hevde at det blir OBOS-ligaen neste sesong uansett hvor vanskelig fortsettelsen ser ut.

Neste runde venter nemlig Rosenborg på Lerkendal, og allerede før lagene i bunnstriden har spilt denne runden, er det åtte poeng opp til trygg plass i Eliteserien.

(Saken fortsetter under høydepunktene):

Video - Sandefjord mistet seieren etter sjansesløseri mot Odd

-01:-01

– Kjennes ganske ille

Ekstra trøblete kan det bli dersom de må klare seg uten Mohammed Fellah. Spilleren har vært svært toneangivende etter at han kom fra dansk fotball, blant annet med to scoringer, men måtte gå av banen med en skade mot Odd.

– Det er en strekk bak på venstre lår. Akkurat nå kjennes det ganske ille ut, men vi skal vel finne ut av det i morgen. Jeg vet ikke, men veldig kjipt, sier Fellah til Eurosport.no.

Se hvordan skaden oppstod nederst i saken!

Sandefjord-fysio Sindre Eia Holtung vil ikke dra noen konklusjon få minutter etter kampslutt, men sier at det skjedde under et løp Fellah gjorde.

– Han får smerter i muskulaturen på baksiden av låret under det siste løpet, men for tidlig å si noe om omfanget, sier Holtung.

Sandefjord-spillerne kan hvile frem til oppgjøret på Lerkendal, mens RBK skal ut i to svært viktige kamper før den tid. Søndag venter Molde, før RB Leipzig kommer på besøk til Lerkendal i midtuken.

Se Fellah-skaden her:

0
0