Brann henter den Sogndal-backen Tajio Teniste. Det melder BA tirsdag. Kontrakten til den estiske landslagsspilleren går ut etter sesongen og kommer derfor gratis til Brann etter sesongslutt.
Hverken Brann eller Sogndal har bekreftet avisens opplysninger.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– Jeg kommenterer ikke spillerlogistikk, sier Branns sportssjef, Rune Soltvedt, Bergensavisen.
Teniste kan både bekle høyre- og venstrebacken og har spilt i Sogndal siden 2011. Denne sesongen har estlenderen vært på banen 16 ganger for sogndølingene.
For mye tyder på at Teniste blir Amin Nouris erstatter. Backen forlater Brann etter sesongen. 27-åringen er på utgående kontrakt og blir ikke enig med Brann om forlengelse. Ifølge Bergensavisen skal tråden ha blitt plukket opp igjen i sommer uten at det ble en løsning.
– Det er ikke noe nytt. I utgangspunktet er jeg ferdig i Brann etter sesongen. Du skal aldri si aldri. Men så har jo klubben også gått ut og sagt at jeg ikke spiller i Brann i 2018, forteller Nouri til BA.
Fra 1. juli av stod spilleren fritt til å forhandle med andre klubber, men vil ikke kommentere hvorvidt han har andre tilbud. Backen vil i utgangspunktet spille i Brann ut sesongen og ifølge ham står det ikke på ham.
– Det har ikke noe med mitt krav å gjøre i det hele tatt, sier Nouri til samme avis.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21