Torsdag sprakk nyheten om at Jørgen Skjelvik neste sesong spiller for MLS-laget Los Angeles Galaxy.
– Jeg er godt fornøyd med det valget. Jeg tror det passer meg bra med hva jeg har erfaring fra i Norge, skrev Skjelvik i en SMS til Eurosport etter Rosenborgs uavgjortkamp mot Vardar i Europaligaen.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33
Det ble klart etter flere måneder med spekulasjoner. Det hele toppet seg til Eliteserie-kampen mot Stabæk, der Kåre Ingebrigtsen vraket Skjelvik fra troppen.
– Det tror jeg du får ta en prat med agentene hans om hvorfor han ikke er i troppen, sa Ingebrigtsen til Eurosport om hvorfor han ikke var med.
Til Adressa forklarer RBK-treneren nå hvorfor han i flere kamper i høst vraket midtstopperen.
– De gangene han ikke har hatt helt fokus har han sittet og tatt det med ro. Og de gangene vi har følt at han har vært der han skal være, har han spilt. Det har vært et litt annet fokus og sånne ting, sier Ingebrigtsen til Adressa.

– Handler om fremtiden hans

Ingebrigtsen sier videre til avisen at han har forståelse for at alt overgangsstyret og klubbvalget har preget spilleren mentalt.
– Vi har snakket mye om det, Jørgen og jeg. Det er forståelig, for det handler om fremtiden hans. Det er mye som står på spill, sier treneren.
Nå 26-åringen nå har valgt USA og LA Galaxy som neste stoppested, er det for å fortsette å løfte trofeer som fotballspiller.
– Det er et hardtsatsende lag som skal være best i USA og vinne titler. Det har jeg lyst til å være med på, og det passer bra for meg, sa Skjelvik til Adressa torsdag.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22