Viking FK bekrefter ifølge NTB at Tommy Høiland har bestått den medisinske testen og dermed fullfører overgangen fra Strømsgodset. Høiland kommer gratis til Stavanger, og skal ha signert en kontrakt frem til sommeren 2018.
Spissen presenteres på en pressekonferanse torsdag formiddag. Viking har mistet spiss Patrick Pedersen og leiesoldat Kwesi Appiah er klar for Wimbledon. Dermed måtte den tradisjonsrike klubben forsterke seg på topp.
– Tommy er en god erstatter innenfor rammene Viking har. Han har vært der tidligere og kjenner jo systemet godt, sier ekspert Kjetil Rekdal til Eurosport.no.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Før han understreker:
– Han kan gjøre en god jobb, og vist seg bra på sitt beste, men han er ikke en redningsmann alene!
For Viking er i havsnød der de ligger sist på tabellen med åtte poeng på 13 kamper. Trener Ian Burchnall har fått midler til å forsterke og har planen for det ganske klar. For nye fjes, det trengs på Viking Stadion.
– Med den stallen de har nå, rykker de ned. Flere forsterkninger er nødvendig og hvis de gjør det skarpt på overgangsmarkedet i sommer kan Viking ha en liten sjanse, avslutter Rekdal.
Tommy Høiland gikk fra Viking for sju år siden, og har spilt for Bryne, Sandnes Ulf, Molde, Lillestrøm og Strømsgodset i den perioden. Nå er 28-åringen altså tilbake der det hele startet.
Vikings neste kamp er det herlige fylkesderbyet hjemme mot FK Haugesund. Den matchen ser du på Eurosport Norge og Eurosport Player søndag kl. 19.55!

Høydepunkter: Lillestrøm - Viking

Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19