Populære sporter
All sport
Vis alt

Deila stengte VIF-garderoben: – Det er flaut

Stian Thelen

Oppdatert 07/08/2017 klokken 22:17 GMT+2

Vålerengas trener var veldig skuffet over måten laget tapte på mot Strømsgodset.

Deila

Foto: Scanpix

Det ble ikke et hyggelig gjensyn med Marienlyst for Vålerenga-trener Ronny Deila. Den tidligere Godset-treneren måtte se at Strømsgodset gjorde som de ville og vant fullt fortjent 2-0.
Etter kampen stengte Deila Vålerenga-garderoben en god stund før han og spillerne kom ut for å snakke med pressen. Det var tydelig at treneren var misfornøyd med måten laget opptrådde på i kampen.
– Jeg er skuffet. Jeg synes det er flaut. Det går ikke an å si noe annet enn det. Måten vi slipper til målsjanser på er jo... det er veldig mye på kontringer, selvfølgelig. De glir rett gjennom oss på siden. Vi pratet om, til å begynne med, om at vi skal få de ut, men istedenfor får vi de gjennom oss og bak oss. Det går på press når vi mister ballen og det går på at vi må være bedre på offensiv markering. Det sa jeg i pausen, men det ble vi ikke. Det var skuffende. Det hjelper ikke når vi slipper inn etter fem minutter, sier Deila til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

– De tingene vi har pratet om

For Strømsgodset fikk god plass å boltre seg på. Marcus Pedersen og Bassel Jradi straffet Vålerenga to ganger, men med litt effektivitet kunne det han blitt flere, selv om også Vålerenga fikk noen fine muligheter.
– Det er mange ting som går galt i dag. Balansen i laget. Vi spiller med to indreløpere, men det ser ut som om vi spiller med to tiere. Da er det klart at det blir store rom, fortsetter Deila.
Vålerengas keeper Adam Larsen Kwarasey var tydelig misfornøyd etter kampen. Han er enig med treneren om at det ble for enkelt. Det var dette de pratet om i garderoben etter kampslutt.
– Vi ligger under og jager et mål, men det er ikke slik at vi skal risikere og tape 0-3 eller 0-5 fordi. Det er èn ball i bakrom, så er det en sjanse til de. Det er ikke slik vi vil fremstå. Det er de tingene vi har pratet om, sier keeperen til Eurosport.
  • Se og følg hovedrunden i Eliteserien med Eurosports eksperter i Fotball Direkte på Eurosport Player under hver eneste runde fra klokken 17.00.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Se sammendraget: Slik slo Godset Vålerenga

– Den første har vi snakket om hele uken

Spesielt det første målet til Strømsgodset irriterte ham. Pedersen fikk stå alene å heade inn Vilsviks presise innlegg.
– Den første har vi snakket om hele uken. At de vil ut til Vilsvik å slå innlegg. Så er de tøffe i boksen. Det er akkurat det som skjer også. Det er litt typisk at det man har pratet om i en uke skjer etter fire minutter. Det er skuffende, sier Larsen Kwarasey.
Eurosports fotballekspert, Kjetil Rekdal, mener laget ikke startet kampen på riktig måte.
– Kampen ble vanskelig for de på grunn av at de får et mål imot etter fire minutter. Etter hvert må du begynne å jage. Så blir det 2-0 og du må ta større og større sjanser. De gir bort en bøtte med sjanser til Strømsgodset. De spiller bra innimellom og har sjansene sine, men da de ikke får mål taper de fortjent. Det var igjen en gyllen sjanse, og det er ikke første gangen, at når Vålerenga har muligheten til å vinne og gjøre et stort jafs på tabellen, da taper de. Eller kanskje kommer med en prestasjon om at de ikke er klare da kampen starter, sier Rekdal.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame