35 år gamle Haakon Lunov har signert en avtale som strekker seg ut 2020. Det skriver klubben på egen hjemmeside mandag ettermiddag.
Lunov kjenner Ronny Deila svært godt. De to har jobbet sammen i både Strømsgodset og Celtic, og nå skal de også samarbeide i Vålerenga.
– Haakon er en veldig god trener som jeg kjenner godt fra før. Han kommer til å passe godt inn i det teamet vi har her og bli en stor ressurs for oss, sier Deila til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Haakon Lunov var ansatt som toppspillerutvikler i Odd før han gikk til Strømsgodset og ble assitenttrener og analysesjef under Ronny Deila i 2011.
– Først og fremst er jeg både stolt og veldig glad for å være på plass i Vålerenga. Jeg er en ambisiøs fyr som er tydelig og strukturert, og disse komponentene tror jeg kan være med å løfte det solide teamet som allerede er her, sier Lunov.'
Tidligere i januar ble det klart at Amund Skiri forlater VIF. Nyheten kommer under en måned etter at Deilas andre assistent, Morten Tandberg, også takket for seg.
Senere mandag ble det klart at også Johannes Moesgaard er ansatt som asssistenttrener i klubben. 33-åringen startet som spillerutvikler for hovedstadslaget, og har vært en del av klubben siden 2006.
Toppbildet er med tillatelse fra vif-fotball.no.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22