Først skapte Marcus Sandberg overskrifter da han surret det til etter en «fair play»-situasjon borte mot FK Haugesund onsdag. Søndag var Vålerengas svenske sisteskanse nok en gang i begivenhetenes sentrum da Flamur Kastrati satte inn Sandefjords matchvinnerscoring på Ullevaal.
26-åringen var på skovtur da han tapte en duell med Sandefjords Håvard Storbæk, som kunne servere Kastrati foran et keeperløst mål.
Se situasjonen her:
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33

Storbæk og Kastrati utnytter ny Sandberg-tabbe

Vålerenga-trener Ronny Deila vil imidlertid ikke henge ut noen enkeltspillere etter lagets andre strake Eliteserie-tap.
– At det var en litt uheldig kamp kan man si om alle spillerne i dag. Du kan gå gjennom en etter en og se det. Vi som lag er ikke gode nok i dag, og det er mitt ansvar. Det må jeg ta tak i, sier Deila til Eurosport.
Deila er klar på at VIF ikke har noe keeperproblem.
– Sandberg er en kjempekeeper. Han stod kanonbra i hele høst og reddet mange poeng for oss da, og det kommer han til å gjøre i fremtiden også. Jeg er ikke så bekymret for det. Nå er det snakk om å finne roen og positiviteten, bygge på det og få selvtilliten i laget tilbake, sier Deila.
Over påsken får Sandberg og resten av lagkameratene muligheten til å slå tilbake i et ordentlig storoppgjør. Da gjester nemlig Oslo-laget Molde og Aker stadion i en kamp med to svært revansjelystne lag. Oppgjøret ser du direkte på Eurosport Player og MAX mandag 18.00.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22