– Du drømmer om ting, og du vil på en måte komme deg ut og få nye utfordringer, sier Zahid til Eurosport.no.
Ghayas Zahid har en drøm. En drøm å om å bli utenlandsproff.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Saken fortsetter under videoen:

– Jeg ikke til å tenke «Faen, nå er jeg fortsatt i Vålerenga»

Vingen kom til Vålerenga som 14-åring. Åtte år etter kan drømmen nå bli en realitet. Når Kristiansund står på motsatt banehalvdel mandag kveld kan det være den siste kampen i Vålerenga-drakten for denne gang.
– Hvis jeg får den riktige muligheten, og det er en riktig klubb som vil ha meg, så vil jeg gjerne ta den muligheten. Men hvis det ikke skjer, så kommer jeg ikke til å tenke «Faen, nå er jeg fortsatt i Vålerenga». Sånn er det ikke, sier Zahid.
Med ett år igjen av kontrakten har Vålerenga ikke lyktes med å forlenge med 22-åringen. På banen har Zahid markert seg denne sesongen og har vært sentral i Vålerenga. 4 scoringer på 14 kamper gjør han til lagets toppscorer sammen med Bård Finne.
Saken fortsetter under videoen:

Zahid tilbake i startoppstillingen – svarte med scoring

– Det kan fort skje

Vålerengas trener, Ronny Deila, forbereder seg nå på at et salg kan være nært forestående.
– Ghayas Zahid er en god spiller, så det kan fort skje. Men samtidig, så er det ikke sikkert og vi ønsker å beholde de beste spillerne våre. Han er helt klart en av de som produserer mest hos oss. Vi får bare ta ting som det kommer, sier Deila til Eurosport.no.
Selv om 22-åringen håper på å realisere utenlandsdrømmen, ligger fokuset i Vålerenga frem til en overgang blir en realitet.
– Magefølelsen sier begge ting egentlig. Jeg vil ikke helt føle at jeg ikke er her. Da har du stor sjanse for å bli skuffet. Hvis det skal skje, så blir det en overgang. Hvis ikke må jeg bare fortsette å fokusere, så kommer det en ny mulighet senere, forteller Zahid.

Moa kombinerer lekkert med Zahid på 4-0

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56