25 år gamle Mikkel Agger er Østfold-klubbens nyeste tilskudd.
Det melder Sarpsborg 08 på sine hjemmesider torsdag kveld.
Sarpingene brukte dermed liten tid på å forsterke angrepet etter at Krépin Diatta ble klar for den belgiske storklubben Club Brügge onsdag.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Jeg synes dette er sinnssykt spennende. Det er en stor og veldig god dag for meg. For meg virket Sarpsborg 08 å være den klubben som ønsket meg mest og den klubben jeg selv fant aller mest spennende, sier spissen.
Agger scoret 11 ganger på 19 opptredener for Thisted i dansk 1. divisjon i høst, og bidro sterkt til at klubben ligger på en foreløpig 2. plass på tabellen.
Da Thisted rykket opp til 1. divisjon sesongen før, scoret Agger 13 mål på 22 kamper i «Oprykningsspillet». Sesongene i forveien, i 2014/15 og 2015/16, scoret Agger 25 mål i hver av sesongene.
– Jeg er ikke verdens høyeste fyr, men jeg er bevegelig og aggressiv. Jeg tar mange løp og truer forskjellige rom. Jeg skyter godt med begge bein, så scorer jeg forhåpentligvis også mange mål.
Agger har signert en treåskontrakt, og gleder seg til å komme igang.
– Det blir helt vilt. Jeg skal trene masse for å være den beste utgaven av meg selv. Jeg gleder meg til å ta et steg videre. Supporterne kan forvente at jeg gir alt jeg har hver eneste kamp. Forhåpentligvis kan de også forvente mange mål fra meg. Det vil jeg gjøre alt hva jeg kan for å få til, sier han.
Sportssjef Thomas Berntsen har fulgt Mikkel Agger over lengre tid. I 2015 så han den kvikke angriperen i aksjon for første gang.
- Jeg ble raskt imponert, selv om han da spilte på nivå tre i Danmark. Mikkel har scoret mye mål de siste årene. Han er god med begge bein og har god fart. Han skal selvfølgelig ta et steg opp nå, men det er en fin utfordring for ham. Mikkel er seriøs, så dette kommer til å bli veldig bra.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22