Viking - Sogndal 1-1:
Et hardt presset Viking var nok en gang på desperat jakt etter poeng hjemme mot Sogndal.
Det ble med et poeng etter at Martin Ramsland utlignet etter at Rasmus Martinsen hadde gitt hjemmelaget ledelsen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Saken fortsetter under videoen:

– Der er idiotisk

Det ene poenget betyr at Viking nå har syv poeng opp til kvalifisering. Etter tapet mot Strømsgodset er det Kristiansund som innehar plassen med 17 poeng, mens Sandefjord er på trygg grunn med 18 poeng sammen med Strømsgodset.
– Jeg er veldig skuffet. Det er ikke lett å spille mot slike lag. De kommer for å frustrere deg med å ligge lavt. De brukte lang tid på innkast og dødballer. Det drepte litt av rytmen vår. Det er en frustrerende kamp å spille. Alt du trenger er en scoring og vi fikk en scoring. Det skal åpne opp kampen, fordi de må angripe oss, men å gi en scoring bort så raskt etterpå var skuffende siden en åpen kamp ville gagnet oss mer. Det er frustrerende, sier Burchnall til Eurosport.
Treneren var heller ikke fornøyd med at Karol Mets fikk et gult og må stå over neste kamp mot Odd. Mets fikk kortet for å prøve å hindre Sogndal-keeperen i å spille ut ballen.
– Et idiotisk gult kort som vi ikke trenger i denne situasjonen. Det er idiotisk å få et gult kort og være suspendert i neste kamp, sa Viking-treneren.
Saken fortsetter under videoen:

Martinsen header inn Viking-ledelse

– Det er en fantastisk følelse

Vertene startet best, men Sogndal tok kontroll utover i den første omgangen og var nærmest scoring før pause. Like før pause snurret Gilbert Koomson rundt med Karol Mets og dro seg inn i feltet. Fra meter avsluttet han fra skrått hold, men Iven Austbø reddet forsøket fra spilleren.
Det stod 0-0 til pause og Burchnall ønsket seg et scoring i pauseintervjuet.
Det tok litt tid før Viking-trenerens ønske ble hørt, men i det 65. minuttet tok ble det fyr i kampen.
Sogndals Kjetil Wæhler tok telling etter en duell med Samuel Adegbenro. Midtstopperen hinket av banen for å få behandling. Det utnyttet et nådeløst hjemmelag. På den påfølgende corneren tok Viking ledelsen etter at Rasmus Martinsen var sterkest i duellen i feltet og headet inn ledelsen.
– I utgangspunktet skulle jeg ikke være med opp, men når vi står og stanger og stanger så fant vi ut at vi skulle sende opp en mann til. Da gikk den inn. Det er en fantastisk følelse, sier målscoreren til Eurosport.
Men hjemmelaget var ikke lenge i paradis. Kun minuttet senere utnyttet Sogndal store sprekker i Vikings forsvar. Eirik Schulze pirket ballen gjennom til Martin Ramsland som flikket ballen forbi en utrusende Iven Austbø. Fra få meter hadde han få problemer med å sette ballen i det åpne målet. En fortjent utligning.
Det endte 1-1.

Ramsland sendte Viking ned på jorden igjen

Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07