Scanpix

Burchnall bekrefter: Trio ferdig i kriserammede Viking

Burchnall bekrefter: Trio ferdig i kriserammede Viking

31/05/2017 14:32Oppdatert 31/05/2017 15:57

Viking-trener Ian Burchnall bekrefter at Kwesi Appiah, Robin Shroot og Michael Ledger forsvinnner fra klubben.

Nå er det også klart at tre spillere forsvinner fra klubben. Innleide Kwesi Appiah er solgt fra Crystal Palace til AFC Wimbledon og vil etter alle solemerker slutte seg til troppen når den samles igjen til sesongoppkjøring i juli.

Det er også trolig at Michael Ledgers låneopphold ikke vil forlenges, og at midtstopperen dermed returnerer til Sunderland i sommer. Ledger har så langt spilt samtlige minutter for tabelljumboen denne sesongen.

Det er likevel ikke bare dårlig nytt å spore i og rundt Jåttåvågen. Flere aksjonærer har ytret sine ønsker om å bidra med friske penger i et spillerinvesteringsselskap.

– Det er vanskelig å si hva vi trenger av penger, men sportslig trenger vi fem kvalitetsspillere som går rett inn på laget og forsterker det. De neste fire ukene blir viktige når vi skal skaffe nye spillere, vi er allerede godt i gang, sier Burchnall.

– Han står på listen vår over aktuelle forsterkninger. Vi trenger minst to offensive spillere inn i sommer, Tommy Høiland er lokal, har vært her før og har egenskaper vi trenger, sier Burchnall.

0
0