Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann risikerer spillerflukt i 2018 - nå har fire (!) profiler takket nei til ny kontrakt

Espen Blaker

Oppdatert 13/12/2017 klokken 16:26 GMT+1

Ruben Kristiansen føyer seg inn i rekken av spillere som ikke forlenger med Brann.

kristiansen

Foto: Eurosport

Ruben Kristiansen er den siste spilleren som har takket nei til ny kontrakt med Brann.
Det bekrefter Bergens Tidende.
29-åringens agent, Stig Lillejord, sier til avisen at forsvarsspilleren ønsker seg bort fra Bergen for å oppleve noe nytt.
Dermed kan det gå mot spillerflukt i Bergens-klubben i 2018. Fra før har nemlig Fredrik Haugen, Kasper Skaanes og Gilli Rolantsson avslått kontraktsforslag i tur og orden.
Kristiansen har i likhet med Skaanes og Rolantsson kontrakt ut 2018-sesongen, mens Haugens går ut allerede til sommeren.
Fra før er det klart at Jakob Orlov og Amin Nouri ikke blir med videre etter at kontraktene går ut til nyttår.
Branns sportssjef Rune Soltvedt har uttalt at klubben har gitt opp å forlenge med Haugen, og at de nå vil vurdere å selge 25-åringen i vinter.
– Det er en vurdering vi må ta når den tid kommer, sa Soltvedt til Eurosport.no forrige uke.
Når det gjelder Skaanes, ble han så sent som tirsdag linket til Sarpsborg 08. Soltvedt har innrømmet at klubben allerede er i gang med å se på potensielle erstattere til både Skaanes og Haugen, to av klubbens største lokale profiler.
– Det er ikke til å legge skjul på at de signalene vi har fått når vi ikke får signert verken Fredrik eller Kasper gjør at vi ser etter erstattere, sa Soltvedt til Eurosport.no forrige uke.
Sportssjefen har også hintet om at klubben ikke vil strekke seg lenger enn nødvendig for å beholde spillerne som er på utgående kontrakt.
– Det viktigste for oss er at vi har spillere som har lyst å spille for Brann. Fotballen har utviklet seg slik at lag uansett består av en miks av spillere fra både ulike land og landsdeler. Selv om det alltid er kjekt med lokale spillere, er det kjekkeste å ha et lag som kjemper i toppen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame