Før lørdagens kamp mot Haugesund hadde ikke Brann tatt poeng på fire serierunder, sist gang var altså 19. september i 1-0 seieren mot Sandefjord.
Og den negative trenden så ut til å fortsette borte mot Haugesund. Vertene tok ledelsen allerede etter 17 minutter ved Tor Arne Andreassen. Til pause var stillingen 2-1, men Brann kom tilbake i den andre.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 PÅ 18:02
I det 60. minutt pekte dommeren på straffemerket etter at innbytter Marko Cosic rev ned Branns Deyver Vega innenfor 16-meteren. Kaptein Vito Wormgoor var iskald fra straffemerket og utlignet for de rødkledde.

Scorer "bare" mot Haugesund

Så gjorde Torgeir Børven det han "alltid" gjør mot Haugesund, nemlig å score. Børven har i alt fem mål mot Haugesund, noe som er flest av alle sine motstandere i Eliteserien.
– Det var deilig det. Fint med mål mot Haugesund, de er jo de eneste jeg scorer mot, sier Børven til Eurosport etter kampen.
Med åtte minutter igjen på klokka kontret Brann mesterlig. Rolantsson slo ballen inn til Børven foran mål. Keeper Bråtveit redder første forsøk fra 25-åringen, men på returen er Børven bedre. Brannspilleren headet inn bortelagets tredje og siste mål.
– Jeg burde kanskje satt den på den første, men jeg prøver og jeg bommer, så får jeg sjansen en gang til. Det hadde vært kjedelig å dratt hjem uten tre poeng her, legger Børven til.
Se hvordan Brann slo Haugesund i videoen. Saken fortsetter under.

Highlights Haugesund - Brann, Eliteserien - Round 27 28-10-2017, Kickoff 18:00:00

Nilsen: – Nå er vi med igjen

Dermed har Brann sikret sin første seier på fire runder i Eliteserien. Dermed holder de følge i medaljekampen og med en kamp mindre spilt ligger de på en fjerdeplass. Ett poeng bak Sarpsborg 08 som ligger på bronseplass.
– Det er så sinnsykt deilig å komme tilbake her. Det ertøft å komme til Haugesund, det er trøkk av guttene. Men nå er vi med igjen. Vi er glade, sier Lars Arne Nilsen etter kampen.
Han var svært fornøyd med innsatsen til Børven som ellers har hatt en trøblete sesong.
– Jeg unner han det virkelig. Han har stått på og er en lur rev og er der når han skal være der. Det er deilig.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 PÅ 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 PÅ 11:26