Scanpix

Brann-keeper ferdig i klubben

Brann-keeper ferdig i klubben

27/09/2017 15:42Oppdatert 27/09/2017 16:53

Alex Horwath får ikke ny kontrakt med klubben.

Keeperen opplever beskjeden fra klubben som brutal. Horwath er skadet for tiden skadet. Amerikaneren fikk beskjeden av sportssjef Rune Soltvedt og trener Lars Arne Nilsen.

– Jeg gjorde nok til å bli tilbudt ny avtale

Keeperen har vært vikar for førstevalget Piotr Leciejewski de siste sesongene og har stått fire kamper for Brann denne sesongen. Totalt har han fått 15 kamper i Brann-drakten etter overgangen til rødtrøyene i 2015 fra Ljungskile.

– Jeg synes jeg gjorde nok til i det minste å bli tilbudt en ny avtale. Klubben har valgt å gå i en annen retning. Det er deres valg. Markus må ta steget på et eller annet tidspunkt i karrieren. Jeg håper han står frem og får suksess, sier Horwath.

Inntil videre skal keeperen trene seg opp igjen med klubben.

– Jeg blir her og prøver å finne en ny klubb. Min arbeidsmoral har aldri vært et problem, så jeg går gjennom rehabiliteringen etter skaden min mens jeg ser meg om etter andre muligheter for fremtiden, forklarer Horwath, som er helt uenig i beslutningen:

– Dette er ingen storartet situasjon. Det er det ikke for noen. Igjen, jeg synes jeg hadde fortjent å få et tilbud basert på det jeg har gjort for klubben de siste tre årene, min profesjonalitet, mine bidrag på banen og mitt bidrag til å holde balansen i keepergruppen - det siste er ikke enkelt i denne klubben. Men igjen. fotball er business og de vil investere i en ung spiller.

Ønsker ikke å kommentere saken

Rune Soltvedt, sportssjef i Brann, er ordknapp om beskjeden om at Horwath er ferdig i klubben.

0
0