Azar Karadas (35) har signert ny kontrakt med Brann.
Det melder klubben selv på sine nettsider onsdag ettermiddag.
35-åringen har signert en forlengelse på ett år, noe som gjør at mannen fra Eid blir værende på Brann Stadion ut 2018-sesongen.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
– Vi resignerer Azar fordi han har mye å bidra med på banen, med sin enorme spisskompetanse vi fremdeles trenger. Han er motivert, frisk og klar for mer fotball. Azar representerer både erfaring som vi trenger og den type menneske vi ønsker å ha i en gruppe, sier bergensernes sportssjef Rune Soltvedt.
Karadas, som kan benyttes både som midtstopper og spiss, er inne i sin tredje periode med Eliteserie-treeren. Eidaren har fremdeles til gode å starte en kamp under Lars Arne Nilsen denne sesongen, men har til gjengjeld fått åtte innhopp. Hans fysiske tilstedeværelse har vist seg ofte å være en viktig faktor både offensivt og defensivt for bergenserne.
– Dette er gøy og jeg er veldig glad for å få lov til å være med å bygge klubben videre til å bli en stabil toppklubb i Norge. Vi er med på alle fronter. Det er fortjent for vi har jobbet godt over tid. Vi gleder oss til sommeren og høsten. Jeg er en av dem som har litt erfaring fra før og kan bruke det inn mot gruppen hvis det trengs, sier han.
I tillegg til spillerrollen, jobber Karadas også med talentene i ungdomsgruppen til Brann.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52