Brann – Kristiansund 0-4:
Medaljekamp vs. bunnkamp. Det var utgangspunktet da Kristiansund gjestet Brann fredag kveld.
Hjemmelaget ble tvunget til å gjøre to bytter i midtforsvaret og en på midtbanen foran kampen. Hverken Bismar Acosta, Vito Wormgoor eller Kristoffer Barmen ble klare til å starte kampen. Inn kom Jonas Grønner, Azar Karadas og Kasper Skaanes.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 PÅ 18:31

Fansen gikk hjem: – Det er slakt

Brann ble brutalt straffet for byttene og ble regelrett ydmyket av Kristiansund. Gjestene kontret hjemmelaget i senk og vant 4-0 etter to scoringer fra Benjamin Stokke og Torgil Gjertsen. Seieren betyr at laget tar et stort steg ut av bunnkampen i Eliteserien og ligger på en 10. plass med 29 poeng.
– En vanvittig vikig borteseier. Kristiansund har vist en bra form utover høsten og har tilegnet seg litt høyere nivå. Nå har de ti poeng på de siste fire kampene og er med full fart på vei ut av bunnstriden med den poengfangsten, sa Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal.
På stillingen 0-4 reiste enkelte supportere seg og gikk hjem, mens andre valgte å bli og spillerne en pipekonsert på vei inn i garderoben. Bergenserne kan risikerer å bli hektet av i medaljekampen i løpet av helgen.
– Brann er i total oppløsning i forsvaret. Det der er slakt, fortsatte Rekdal.
Brann har allerede enn velfyllt skadeliste som også inneholder Daniel Braaten og Ruben Kristiansen blant annet. Nå får kanskje de besøk av Jakob Orlov på sykestuen på Brann Stadion. Spissen hinket ut med en skade i første omgang.
Saken fortsetter under videoen:

Slik ydmyket Kristiansund Brann

Pangstart foran sjokkert hjemmepublikum

Kristiansund kunne nesten ikke ha fått en bedre start enn det de fikk på Brann Stadion. Daouda Bamba knuste stoppevikar Azar Karadas i en duell på midtbanen og satte fart mot Branns mål.
Ballen spilte han på tvers til Benjamin Stokke som satte ballen i mål mutters alene med keeper Piotr Leciejewski. En skikkelig pangstart.
– For en viktig scoring av Kristiansund som har slitt på bortebane i hele år. Fem poeng på bortebane tilsammen. Dette er en gyllen start, sa Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal.

– Et fantastisk brassespark

Vondt skulle bli til verre. Rett før pause fikk bortelaget innkast. Ballen ble kastet inn til Bamba som hev seg rundt og hamret ballen i tverrliggeren etter et fantastisk utført brassespark. Returen plukket Torgil Gjertsen opp og klinket ballen i mål. En knallskudd.
– Det brassesparket til Bamba hadde fortjent å gå inn. Brann taper duellene inn i sekstenemeteren. Det er et langt innkast som går gjennom feltet. Et fantastisk brassespark av Bamba. Så kommer Giertsen med et drømmetreff og sender Kristiansund opp i en vanvittig viktig 2-0 ledelse, sa Rekdal.
En helsvart dag sett med Brann-øyne ble toppet i det 65. minutt. Benjamin Stokke sendte gjestene opp i en 3-0 ledelse før ydmykelsen var komplett med Torgil Gjertsens 4-0 scoring.
Eliteserien
Jervs supertalent forlenget KBKs skrekkrekke
18/04/2022 PÅ 18:36
Eliteserien
LAN-trend snudd: – Det må vi gjøre noe med
02/04/2022 PÅ 07:49