Taijo Teniste (29) er klar for Brann fra og med januar 2018. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Backen har signert en kontrakt ut 2020-sesongen.
Tenistes konktrakt med Sogndal går ut etter inneværende sesong, dermed kommer han gratis fra Fosshaugane Campus. Den estiske landslagsspilleren skal fullføre sesongen for Sogndal.
– Jeg er profesjonell og skal gjøre en god innsats for Sogndal ut sesongen, sier Teniste til egen klubbs nettsider.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
Før han fortsetter:
– Det er rett tid for meg med en forandring nå. Brann er en stor klubb i Norge og jeg er glad for å skrive under for dem. Det er et tøft sted og spille på grunn av fansen og Stadion. Det er fantastisk stemning her. Jeg gleder meg allerede til neste år og skal gjøre mitt beste på hver trening og i hver kamp for å hjelpe laget. Jeg håper å vinne noe med Brann, sier 29-åringen.
Sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, er naturlig nok fornøyd med å hente kvalitet uten å betale overgangssum.
– Det er alltid gunstig å signere gode spillere på Bosman, men spesielt i vår økonomiske situasjon. Nå får vi en solid eliteseriespiller som spiller fast på et internasjonalt nivå. I tillegg han han ekstremt gode holdninger. At han er riktig type betyr mye, sier Soltvedt.
Branns neste kamp i Eliteserien er borte mot Viking førstkommende søndag. Den kampen ser du på TVNorge og Eurosport Player fra kl. 19.30.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21