FOTO: Sandefjord fotball.
Det melder klubben på sine hjemmesider.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Klubben mener dette er den beste kortsiktige løsningen for klubben, samtidig som det gir klubben tid til å finne en mer permanent løsning, står det i pressemeldingen.
Geir Ludvig Fevang var assistenttrener under Lars Bohinen i 2017-sesongen. Nå skal han lede laget når sesongoppkjøringen starter 4. januar i 2018 og frem til klubben har funnet en permanent erstatter.
– Vi skal i gang med en prosess der vi skal vurdere flere trenerkandidater. Og Geir Ludvig Fevang er definitivt aktuell i den sammenhengen. Han har takket ja til å være konstituert hovedtrener, noe som er en veldig bra løsning for klubben akkurat nå, sier daglig leder i Sandefjord Fotball, Per Ketil Berg, til Sandefjords Blad.
Han legger til at klubben ikke har satt noen dato for når en ny hovedtrener skal være på plass i klubben.
Onsdag ble det klart at Lars Bohinen tar over for Aalesund som skal spille i OBOS-ligaen neste sesong. En klubb han har ambisjoner om å rykke opp med neste sesong.
– Det er flere ting som har trigget meg til å velge AaFK. Jeg føler det ligger et stort potensiale i klubben og dens omgivelser. Engasjerte supportere, et engasjert næringsliv og et solid fundament i form av et flott stadion, gode spillere og gode treningsforhold. Så må vi sørge for å tette de hullene som finnes i spillertroppen, og nullstille dem som er med fra 2017-sesongen, forklarte Bohinen.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22