Som Eurosport.no erfarte fredag morgen, bekrefter Molde i 12-tiden at Brighton-spiller Mathias Normann har skrevet under en forlenget låneavtale med de blåkledde. Foreløpig gjelder avtalen fram til 30. juni, med mulighet for forlengelse.
– Jeg er veldig fornøyd med å forlenge avtalen med Mathias fram til sommeren. Høsten ble dessverre ødelagt av skaden han pådro seg i en landskamp, men nå ser han veldig frisk og motivert ut. Han viste i perioder i fjor hvilket nivå han innehar, så vi gleder oss veldig til å se ham videre i Molde-drakta, sier trener Ole Gunnar Solskjær i en pressemelding fra klubben.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Midtbanemannen gikk i fjor høst på utlån til romsdalingene fra Premier League-klubben Brighton, etter å ha vært i den engelske klubben en drøy måned.
– Nå er jeg veldig klar for å spille mer fotball. Jeg har trent godt i vinter og jeg føler meg generelt bra. Nå er målet å holde meg skadefri og fortsette å trene på samme måte, så er jeg klar for en ny sesong, sier Normann til klubben.
21-åringen fikk syv kamper for forrige sesongs sølvgutter i Eliteserien, og gjorde sakene sine godt nok til at Ole Gunnar Solskjær ønsker å ha med seg 21-åringen videre også denne sesongen.
Molde la torsdag ut en video i sosiale medier hvor de skjulte ansiktet til spilleren som skulle presenteres, noe som gjorde at spekulasjonene satte fart.
Saken fortsetter under
Klubben fra rosebyen er for tiden godt i gang med sesongoppkjøringen. Laget har akkurat kommet tilbake til Norge etter en ukes treningsleir i Spania, hvor de skal være i drøye to uker før Marbella venter, sammen med de fleste andre lagene fra Eliteserien. Før den tid blir det imidlertid treningskamper mot Bodø/Glimt, Lillestrøm og Kristiansund.
Ole Gunnar Solskjær og co. sesongåpner hjemme mot Sandefjord på Aker Stadion søndag 11. mars kl. 18.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Slo tilbake med seier etter «helvetesuke»
15/08/2021 PÅ 19:53