Haugesunds Kristoffer Haraldseid fikk en marerittåpning på sesongen. 19 minutter var spilt da han ble taklet tøft av Strømsgodsets Marcus Pedersen. Klubben fryktet at han kunne være ute i flere måneder, men mente likevel at han var heldig. Nå kan både Haugesund og hovedpersonen senke skuldrene.
– Han har hatt en veldig fin fremgang og det er ikke grunn til å mistenke noen større skade i leddkapsel slik som ankelen responderer på kliniske tester nå, sier klubbfysioterapeut Ørjan Sørhus til Eurosport.
Klubben måtte vente med å undersøke ankelleddet til hevelsen hadde lagt seg. Nå har man foretatt en ultralydundersøkelse som ikke overraskende bekreftet avrevet leddbånd i ankelen, men det positive er at ankelledet trolig ikke er påvirket i stor grad. Da kunne det plutselig ha vært snakk om 2-3 måneder.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– Vi håper at han kan være i fotballsko i løpet av denne uken. Han blir sannsynligvis ikke helt klar til kamp 2. påskedag borte mot Brann.
Dermed tyder alt på at Haraldseid kan være tilbake på banen og få sine første minutter på Haugesund stadion denne sesongen når Molde kommer på besøk 24. april. Da vil han ha vært ute i overkant av tre uker.
Haugesunds Avis omtalte saken først (bak betalingsmur).
Frem til den tid er planen klar:
– Det blir litt alternativ trening og rehabilitering for å se responsen fra ankelen. Så begynner vi gradvis å trappe opp med mer fotball, sier Sørhus.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21