Stig Inge Bjørnebye og Rosenborg merker at det er stor interesse rundt den danske spissen Nicklas Bendtner nå som overgangsvinduet er åpent. Overfor danske BT uttaler Bjørnebye at trønderne vil holde hardt på toppscoreren i overgangsvinduet.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33

Ser for seg Bendter som Rosenborg-spiller også i 2018

– I Rosenborg uttaler vi oss aldri om spillerlogistikk. Det er en prinsipp frodi vi ikke ønsker å bidra til spekulasjoner. Men både vi i Rosenborg og ikke minst Nicklas Bendtner selv har vært tydelige på at han ønsker å bli i Rosenborg. Så det er ikke noe tema for oss, sier Bjørnebye til den danske nettavisen.
Det var Nettavisen som omtalte saken først i Norge.
Bendtner skrev under en tre årskontrakt med Rosenborg 6. mars i år og har i løpet av sin første sesong i Norge sikret seriegull og toppscorertittelen med sine 19 nettkjenninger i Eliteserien.
– Vi vet det er stor interesse. Det vet alle, så det forholder vi oss helt rolig til. Vi planlegger ut ifra at han er her neste sesong.

Hyllet Rosenborg i post

Mandag skrev Bendtner en hyllest til Rosenborg på sin instagram-side der han gjorde det klart at han ønsker å fortsette i klubben.
– En ting er sikkert: Jeg kommer ikke til å gå bort, jeg er ikke ferdig, jeg skal stå på videre, skriver han før han avslutter med «Lord out».
I tillegg til suksessen med klubben har dansken sikret seg landslagsspill gjennom en meget god sesong for Rosenborg, et landslag som er klar for VM i Russland i 2018.
– Jeg satt her og tenkte på hvordan jeg skulle beskrive min sesong. Jeg antar det er første gang i karrieren at alt gikk som jeg håpet og planla. Faktisk er det den første gangen jeg ikke trenger å bekymre meg for noe annet enn å nyte øyeblikket og forberede meg til nye utfordringer, skriver Bendtner.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22