Kalenderen viser at det på ingen måte er 16. mai-kamp på gang, men tar man en titt på billettsalget er det mye som tyder på at det vil bli en gigantisk fotballfest i Bergen på lørdag.
Vestlandsderbyet har en spesiell plass i hjertet hos mange.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
– Den er viktig for begge. Både supportere og oss. Det er den viktigste kampen i år. Det er cupfinalen vår på Brann Stadion. Vi gleder oss til kamp, sier Eirik Bakke til Eurosport.no.

Regner med tilnærmet utsolgt

Det er tydelig at det ikke bare er Sogndal-treneren som gleder seg til kamp. Fredag ettermiddag, i overkant av et døgn før kamp, er det solgt over 14.000 billetter til Brann Stadion. Det bekrefter Branns kommersielle leder Camilla Schutz.
– Det selges godt med billetter. Det er meldt fint vær, og utrolig mye som skjer i forkant av kampen. Jeg regner med det skal bli et tilnærmet fullsatt stadion, sier Schutz.
– Vi har solgt i overkant av 400 bortebilletter. Der er det kapasitet på rundt 800. Jeg håper det blir fullt, vi håper å bikke over 16.000, sier hun.
Les også: Bakke raser mot Branns assistenttrener
Makskapasitet med ståplasser er 17.686. Schutz sier at man har ligget i underkant av 12.000 solgte billetter i snitt så langt denne sesongen. Rekorden så langt denne sesongen kom i 16. mai-kampen mot Stabæk.
– Det er klart at når Sogndal kommer til Bergen og tar med seg masse supportere, er det god stemning. På banen er vi rivaler, men vi skaper rammen rundt sammen. Vi liker å lage fest når vi får besøk fra Sogndal. Dette er en viktig kamp og vi skal gjøre alt vi kan for å lage en god ramme, sier Schutz.
(saken fortsetter under)

Vil hevne tapet i Sogndal

Brann vant det motsatte oppgjøret 3-2 etter å ha ligget under 0-2 til det var spilt i overkant av en time. Kampen huskes blant annet for at Brann-benken feiret foran Bakke, noe som gjorde treneren irritert.
Nå er det et revansjelystent Sogndal som møter bergenserne.
– Nå er det en mulighet i Bergen. Nå får vi snu om på det, sier Bakke.
Kampen vises på Eurosport Player og Eurosport Norge lørdag 18.00. Se oppladningen til oppgjøret fra 17.00.

Se Branns utrolige snuoperasjon mot Sogndal

Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26