• Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Søndag kan Rosenborg ta sesongens andre tittel. I cupfinalen på Ullevaal venter Strømsgodset.
Trøndernes stjernespiss Nicklas Bendtner gleder seg til å spille cupfinalen. Samtidig sender han et lite stikk til alle kritikerne av Rosenborg denne sesongen i et intervju til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Tross mye kritikk kan sesongen bli kronet med «the double» på søndag for RBK – i tillegg til at det ble gruppespill i Europa League.
– Det er en tittel vi gjerne vil vinne og en tittel som bør være hos oss. Samtidig kan vi skrive historie med at sju spillere har vunnet flest titler innenfor en fireårsperiode. Det vil vi gjerne og vi ønsker å vise, at selv om folk har hatt noe å si om vår sesong, enten det har vært på den ene eller andre måten, så kan vi stå igjen med to trofeer. Det taler for seg selv. Folk kan snakke så mye de vil. Det kan vi ikke bry oss om nå, sier Bendtner til klubbens hjemmeside.
Denne sesongen har RBK vunnet begge oppgjørene mot Godset. Dansken har ti målpoeng denne sesongen, tre av de er kommet mot nettopp drammenserne.
Spissen har lyst på en ny god opplevelse mot Godset på Ullevaal-matten, men tror ikke det blir noe reprise av 4-3-oppgjøret på Lerkendal.
– Det ville blitt en spennende cupfinale om det ble 4-3. Jeg tror finalen blir litt mer taktisk enn det. Begge lag vil angripe, men hvis man har et ok resultat vil man ha i i bakhodet at det kan bli ekstraomganger og straffespark. I cupkamper kan det bli avgjort på andre ting. Alle er 100 prosent på og så er det alltid en som gjør ett eller annet ekstraordinært som avgjør kampen, sier spissen.
  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22