Nicklas Bendtner er brennhet om dagen. Søndag ble det to nye nettkjenninger for spissen som nå utfordrer Stabæks Ohi Omoijuanfo om toppscorertronen i Eliteserien.
Også i RBKs supporterbutikk merker de at fansen har trykket dansken til sitt bryst. Nesten bokstavelig talt.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Saken fortsetter under videoen:

Se Bendtners målshow mot Vålerenga

– Bendtner er internasjonal

For nå trykkes det og selges drakter med Bendtner på ryggen som varmt hvetebrød hos bakeren. Ifølge Adressavisen har klubben solgt 2000 Bendtner-drakter noe som skal ha gitt en omsetning på 1,8 millioner.
– Vi merker det ikke minst når det gjelder draktsalg med hans navn og nummer. Bendtner er internasjonal. Det går litt utenfor Trøndelags grenser. De fleste drakter som selges utenfor Trøndelag havner i Danmark, forklarer butikksjef Jan Olav Dreier til Adressavisen.
  • Se Lillestrøm – Rosenborg mandag 25. september klokken 18.30 på Eurosport Player og MAX.
Men det er ikke bare drakter som selges unna. Etter søndagens kamp var det Bendtner-sjerf blodfansen ville ha og nå har klubben trykket opp matbokser, krus og andre spesialprodukter for å utnytte interessen rundt spissen.
Saken fortsetter under videoen:

– Stiller opp for fansen

Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, har aldri opplevd lignende hysteri rundt en enkeltspiller. Forespørsler fra TV-show renner også inn.
– Nicklas har vært en positiv bidragsyter hele veien. Han stiller opp for fansen, tar bilder og signerer drakter. Så stiller han også opp mye i mediene, men han er her for å spille fotball. Skulle Nicklas ha stilt opp på alt han hadde blitt spurt om, ville han ikke fått trent eller spilt kamper, sier Moe Dyrhaug til Adressavisen.
Tidligere denne sesongen ble det også kjent at Bendtner vraket Nike, noe som banet vei for en historisk og veldig lukrativ avtale for Rosenborg med utstyrsgiganten Adidas.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09