Det skriver klubben i en pressemelding langfredag.
– Zinckernagel er en erfaren spiller. Vi mener han har ferdigheter og egenskaper som vil passe godt inn hos oss, sier sportslig leder i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33
23-åringen kommer fra danske Søderjyske hvor han har vært siden sommeren 2016. I alt fikk han 44 kamper i den danske Superligaen, er han på plass i Nord-Norge og Bodø/Glimt. Han tror ikke forskjellen på de to ligaene blir så stor.
– Det vil vise seg, jeg tror ikke det blir en så stor overgang. Ligaene er litt like. Det som er fint for meg er at flere av klubbene spiller på kunstgress, og det vil gjøre det lettere å adaptere seg, ser han i pressemeldingen klubben har sendt ut.
I følge den danske avisen BT skal overgangssummen på Zinkernael være på 200.000 euro, altså i underkant av to millioner norske kroner.
- Forhåpentligvis vil jeg komme fort i gang og dermed kunne hjelpe klubben vinne kamper. Akkurat nå ser jeg bare frem til å komme i gang med fotballen, ikke minst offensiv fotball. Jeg føler at jeg er klar, legger dansken til.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22