Rosenborg bekrefter torsdag på sine nettsider at Alexander Søderlund (30) er klar for trønderne. Spissen hentes hjem fra franske Saint-Étienne, der han har havnet fullstendig ute i kulden.
30-åringen har skrevet en treårskontrakt med den regjerende Eliteserie-mesteren.
– Det blir utrolig godt å komme tilbake. Og jeg ser frem til å glede meg til å gå på trening hver dag igjen, sier Søderlund til RBK.no.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
I GÅR PÅ 18:04
Søderlund ønsket seg bort fra Frankrike etter en lang og tung periode:
– Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har trivdes i Frankrike. Når treningene er ferdige har det ikke vært stort å finne på. Jeg gleder meg å ha et liv utenom fotballen når jeg nå er tilbake i Rosenborg. Det sosiale har ikke vært all verden.
Saken fortsetter under videovinduet:
Den tidligere Haugesund-spilleren er ikke helt ulik Nicklas Bendtner (30) som spisstype, nå blir de to konkurrenter på topp hos RBK.
– Jeg har hørt at Nicklas er en veldig bra fyr, og jeg gleder meg til å se han på trening og spille sammen med han. Jeg er imponert av det han fikk til i fjor, avslutter landslagsspilleren.
I den forrige perioden i Rosenborg fikk "Søder" 92 kamper og 50 mål for det hvite og sorte. Det bereiste spissen har 32 kamper og 2 mål for Norge.
Saken oppdateres!
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19