Tidligere i juni skrev Eurosport at Aalesunds nederlanske spiss Lars Veldwijk etter alle solemerker kom til å forsvinnne når låneavtalen med sunnmøringene går ut i sommer.
– Jeg tror ikke det er veldig sannsynlig at jeg blir værende utover utlånsperioden. Jeg er fortsatt i dialog med Aalesund, men jeg vet ikke hva som skjer. Det er også andre klubber på banen som jeg har snakket med, sa Veldwijk da.
Nå letter 25-åringen litt mer på sløret. Overfor nederlandske Fox Sports forteller spissen at han har vært i konkrete samtaler med Europaliga-klare Vitesse.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
– Det å spille for Vitesse er noe jeg kan tenke meg. Sist det var landslagspause hadde jeg en god prat med Henk Fraser (Vitesses trener). Samtalen viste at det er en gjensidig tillit oss imellom, sier Veldwijk, gjengitt i Sunnmørsposten.
KV Kortrijk-spillerens låneavtale med Aalesund strekker seg i utgangspunktet frem til 31. juli, så om hat trick-helten fra Odd-kampen skal erstattes må AaFK-leiren arbeide fort.
– Vi jobber videre med det og skulle han forsvinne så har vi flere alternativer. Vi har hele tiden visst om at han er på lån, og selv om vi har ønsket at han skal fortsette, så er det alltid en fare for at han forsvinner, sa Aalesund-trener Trond Fredriksen tidligere i juni.
I Vitesse er Ricky van Wolfswinkel på vei ut dørene til FC Basel, mens Yuning Zhang også ryktes bort. Dermed er det liten tvil om at nederlenderne jakter en ny spiss.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26