– Vi leste i media at spilleren ønsket seg nærmere Østlandet. Og siden vi er en østlandsklubb, er det naturlig at vi vurderer Lehne Olsen, sier Lillestrøm-trener Arne Erlandsen til NRK.
26-åringen fra Moelven ble toppscorer for Tromsø denne sesongen med sine elleve nettkjenninger. Men selv om tromsøværingene fikk fornyet Eliteserie-kontrakten uttalte Lehne Olsen ved sesongslutt at han ønsket seg bort fra klubben.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Hvis jeg bare skal tenke på meg selv, så er det jo enkelt. Men jeg må også tenke på livet ved siden av fotballen. Jeg har vært to sesonger i Tromsø mens dama har bodd i boligen vår hjemme på Moelv. Det er vanskelig i lengden, og derfor ser jeg på muligheten til å spille for en klubb sørpå, uttalte han.
Nå har Lillestrøm lagt inn et bud på klubbens toppscorer.
Hedmarkingen har egentlig kontrakt med Tromsø ut neste sesong, men nå kan han bli kjøpt ut av avtalen om Lillestrøm når gjennom med sitt tilbud. NRK erfarer også at Sarpsborg 08 skal være interessert i Lehne Olsen som i løpet av de siste to sesongene har scoret tilsammen 19 mål for Tromsø.
Til statskanalen uttaler Lehne Olsen at det heller ikke er utenkelig at det blir en sesong til i nordligere strøk.
– Det er ikke så mye nytt å melde, egentlig. Vi ser på alle mulige løsninger. Også at jeg fortsetter i Tromsø. Jeg er åpen for alt, sier han.
«Gutan» står i fare for å miste flere nøkkelspillere foran 2018-sesongen.
Torsdag meldte avisa iTromsø at den danske toppklubben Nordsjælland har lagt inn bud på Ulrik Yttergård Jenssen. I tillegg har verken Gjermund Åsen eller Mushaga Bakenga har bestemt seg for om de blir i klubben, men begge har blitt linket til flere Eliteserie-klubber de siste ukene.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22